.

.

Кухненски ножици Baerfgnxfg, Тежки Ножици От Неръждаема стомана Многофункционални Кухненски Ножица за Пиле/Птици/Риба/Месо/Зеленчуци (цвят : B)

Кухненски ножици Baerfgnxfg, Тежки Ножици От Неръждаема стомана Многофункционални Кухненски Ножица за Пиле/Птици/Риба/Месо/Зеленчуци

BGN 41.12

Наличност
На склад

◆Всеки разрез чисто и подредено : всяка острието е оборудвано с микро-назъбени за повишаване на производителността на рязане и утолщено за увеличаване на силата и издръжливостта. ◆Предотвратяване на приплъзване на ръцете : Дръжката е изработена от ABS - пластмаса, който е удобен за хващане и се грижи за пръстите на краката. ◆Тялото scissor изяснено : тялото scissor направено от неръждаема стомана 30 Cr13, и високо съдържание на въглероден подобрява устойчивост на износване ножици. ◆Шест пъти полиране : Шест пъти на изисканост и изтънченост, нека ножици изобразяват, повърхност на ножа представлява метална структура, която представя. ◆Изящна изработка : След втората специална термична обработка на остротата на рязане край допълнително се подобрява.Материал : Неръждаема стомана Цвят черен, черен и червен.

Опции за продукта

Свързани продукти