.

.

Stacked Bento Box for Kids and Adults - Фланец ланчбокс с разделители - Lunch Solution Предлага солидна, герметичную опаковане на храна и закуски в движение,10,2X7.5 (зелен)

Stacked Bento Box for Kids and Adults - Фланец ланчбокс с разделители - Lunch Solution Предлага солидна, герметичную опаковане

BGN 20.79

Наличност
На склад

· Обяд в стил : Получите еко-контейнер за обяд, вашия собствен начин да подобрят начина си на живот.Детски ланчбокс с весели цветове, които демонстрират индивидуалност на вашето дете и остър дизайн, което се простира корени в минималистичен японски традиции ланчбоксов. · Идеална доза за деца : Този обяд-бокс за хранене за многократна употреба, фланец, фланец и е изработен от материал, съдържащ BPA.Запазете спокойствие и се насладете на обяд!Контролирайте своите порции, спазвайте своя специална диета, тъй като може да е по-лесно. · Запечатани технология : поддържа ястия и леки закуски, пресни и без бъркотия по време на транспорт-Включва две удобни за деца ключалки, които лесно се отварят и затварят малки ръце. · Безопасно използване на микровълнова фурна и съдомиялна машина Не се колебайте да използвате тази кутия в микровълновата фурна.Подвижна отделение тава безопасно стопля храната в микровълнова печка и лесно се почиства в миялна машина.Ето защо това е най-добрата запечатани скоростна bento за деца и възрастни. · Сгънете я, за да пести място : горната жлеба на капака може да се сгъва за пестене на място.

Опции за продукта

Свързани продукти