.

.

Кутия за обяд ДОМА на DESI електрическа, Преносима Нагретая Кутия за обяд за кола & трукс-60В 12/24V за офис & дом-110В. Контейнер за затопляне на храна неръждаема стомана с л

Кутия за обяд ДОМА на DESI електрическа, Преносима Нагретая Кутия за обяд за кола & трукс-60В 12/24V за офис & дом-110В.

BGN 23.91

Наличност
На склад

★【ТОПЛА ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА НАВСЯКЪДЕ】 : комбинирането на вашето здраве и апетит!!Здравословна храна-това е за всички!Топла и вкусна домашна храна в две стъпки.Не е нужно нито фурни, Нито готовност.Удобен и лесен за употреба.Забравете за студена храна или сандвичи по време на заведения за хранене прекъсвания.Просто загрейте храната с помощта на електрически обяд-бокс ДОРА.Използвайте го в своята кола, камион или в офиса, където и да се намирате. ★【ПРЕМИУМ качество】 : Електрически обяд-бокс идва с голям брой, отколкото сте очаквали!!Пакетът включва : Електрически обяд-бокс, въжета захранване : 12 v/24 В (коли и камиони) и 110 за офиса и дома, 1,5 л контейнер за затопляне на храна от неръждаема стомана, лъжица и вилица от неръждаема стомана, пластмасов контейнер за малки хранителни продукти (плодове и зеленчуци) и добра изолирано пътна чанта, за да постави всички вляза и носите лесно. ★【Бързо загряване време】 : Електрически обяд-бокс време на отопление е 30 мин., микровълнова печка не се изисква, никога!!Сложете храна, включете щепсела и изчакайте за 25-30 минути.Ето и всичко!!Материал PP и неръждаема стомана 304, устойчиви на температура.Безопасно и здравословно!!.Нашата портативна микровълнова печка за кола е лесно за почистване и безопасни за съдомиялна машина.Моля, не мийте външен обяд - бокс с вода. ★【Идеален избор за подарък】 : Любим диетолози и ненавидимый корпорации за бързо хранене, ето Дора Home Electric Lunch Box.Купи го за себе си, ДАЙТЕ на вашето семейство, приятели, колеги или себе си в пътя.Идеална идея за подарък.Щракнете върху купи и се насладете на нашата 30-дневна гаранция. ★【ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】 : Ние вярваме в качеството на нашите електрически обяд-бокс, и удовлетворение на нашите клиенти е и наш основен приоритет.Ако не сте доволни от нашите минерални обяд-бокс, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите пълно ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Опции за продукта

Свързани продукти