.

.

Чанта за съхранение на Бродерии TACY, Чанта за Бродерия, Организаторите за Бродерия Преносима Чанта за съхранение на Проекта за Бродерия Мулине, Обръч и Инструменти ?

Чанта за съхранение на Бродерии TACY, Чанта за Бродерия, Организаторите за Бродерия Преносима Чанта за съхранение на Проекта

BGN 70.16

Наличност
На склад

【Множество джобове】от Вътре чантата има 3 слойных джоба (предни джоба, голям основен джоб и джоб) за различни съхранение, като панделки, мулине, игли и други проекти за бродерия. 【Премиум качество】Чанта за съхранение бродерия, изработен от висококачествен найлонов плат, с уникален дизайн с кръгла форма.Той е устойчив на надраскване и е трайна, вътрешни подплатени вложки около гарантират вашия вышивальным принадлежностям отлична защита. 【Чанта за съхранение на】Основното отделение е с 2 гъвкави горния джоб и 2 етажа чанта за съхранение на бродирани панделки, конци за бродерия бод, тъкани aida и т.н. В предното отделение има няколко слота за съхранение на рулетка, ножици, разтворими химикалки и т.н., Вътрешен джоб с цип идеална за пренасяне на малки предмети, без да се губи от тях. 【Практичен и преносим】Чанта за съхранение на вещи бродерия лека и има здрава дръжка от горе, която може лесно да носят със себе си голям кръгъл отвор с двустранен цип удобно легнали или премахнете елементи по време на шиене.Размер : 14.1" x 14.1" x 4.3". 【Подходящ вариант за подарък】Идеален подарък за начинаещи вышивальщика или любител на бродерия.Чудесен органайзер за съхранение на доставчици на бродерия по време на разходка или пътуване.Цвят : Сив.

Опции за продукта

Свързани продукти