.

.

Nhlzj Чисто и Ярко огледало за Баня Монтиране на стена 3X Увеличение с Щепсел с Двустранен 21 Led Лампа Крушка за Бръснене в Спалнята (Цвят : Античен)

Nhlzj Чисто и Ярко огледало за Баня Монтиране на стена 3X Увеличение с Щепсел с Двустранен 21 Led Лампа Крушка за Бръснене

BGN 78.72

Наличност
На склад

"Материал" : е Изработен от хром,стилен и устойчив на ръжда. "Огледало със светлина" : Направете перфектния грим в тъмни или слабо осветени места. "Увеличително двойно странично огледало" : от едната страна-стандартно огледало, а другата-3-кратно увеличително огледало, което позволява да се види ясно чертите на лицето си. "Огледало със светлина" : Ормальная страна е предназначена за ежедневна употреба, увеличительная страна е идеален за работа в близък план, се уверете, че всеки детайл от косата и грима се вижда. "Складное огледало" : Гъвкава ръка може да се разширява, когато тя не се използва, тя може да се сгъне в стената.Допълнителни лещи с висока разделителна способност, което позволява да се намери красота, която никога преди не е имало, 360 градуса завъртане дизайн, който се регулира, за да видите, под всякакъв ъгъл.Параметър : Диаметър на огледалото : 8inch Material : metal Shape : round Size : 8 инча 3 пъти увеличение на mirror Packaging : 1x стенно огледало★ Обслужване на клиенти : Ние стриктно ще проверим продукта, преди да го изпратите, за да сте сигурни, че можете да си купите с увереност.Ако не сте доволни от пазаруването, или стока, не отговаря на вашите очаквания, или да не отговаря на описанието, ще заменим продукта или ще ви възстановим 100% от парите.

Опции за продукта

Свързани продукти