.

.

Binano Подвесная греющаяся Платформа за Водни Костенурки с Рампа за Хранене Ястие пълзящо растение Танк Стълбище Почивка Тераса Прозрачен Акрилен Материал за Малка ?

Binano Подвесная греющаяся Платформа за Водни Костенурки с Рампа за Хранене Ястие пълзящо растение Танк Стълбище Почивка

BGN 23.99

Наличност
На склад

① 【Красив и практичен】дизайн куката, по-стабилна и не е лесно пада, силна носеща способност, могат да издържат на тегло над 2 кг, еквивалентен на 4, 5 черепахам. ② 【Самостоятелно ястие за хранене】използването на издълбана дизайн, практически не заема площ от земята, костенурка също може да има безразлично по време на слънчеви бани. ③ 【Дизайн катерене на стълби】дизайн катерене ъгъл и окото, домашен любимец в скалолазании допринася за увеличаване на гледна заеми и на триене, намаляване на приплъзване. ④ 【Прозрачен материал alex】материал alex, прозрачност на повече от 92% от безопасен и екологично чист, нетоксичен и вкус, издръжлив. ⑤ 【Регулируема височина на куката】кука може да се мотае в съответствие с патрон разнопосочни, прост и лесен за експлоатация, може да се регулира в съответствие с нуждата от височината на куката.

Опции за продукта

Свързани продукти