.

.

5 Бр. Led Нашийник за Кучета USB Акумулаторна батерия Светлинен Нашийник за Кучета Силиконов Защитен Нашийник за Домашни Любимци с 3 Светещи Режими Регулируема Led Наши?

5 Бр. Led Нашийник за Кучета USB Акумулаторна батерия Светлинен Нашийник за Кучета Силиконов Защитен Нашийник за Домашни

BGN 60.88

Наличност
На склад

Сигурен и удобен за ползване : това led нашийник за домашни любимци е изработен от качествен силиконов материал, който е безопасен и надежден за вашите домашни любимци; Разработен с малка еластичност, нашийник за кучета е гъвкав, за кучето, да се облича и да стреля, като им дава лесен опит.Капацитет на рязане конструкция : обща дължина на всеки блестяща яка за куче се измерва с прибл. 72 см/ 28,35 инча, и той може да се режат, за да е добре отговарят на вашите кучета, подходящи за малки, средни и големи кучета; И размерът на USB-кабела е около 50 см/ 19,69 инча дължина, удобен за ежедневна употреба.Акумулаторна нашийник за кучета : пакет съдържа 5 бр. греди за кучета в розово, синьо, червено, зелено и оранжево цветове с 5 бр. USB-кабели, които са перезаряжаемыми, че можете да отворите малка черна капак, за да зареждате с нея, когато тя не работи, удобно и просто, за да отговарят на нуждите на вашия домашен любимец на открито. 3 светлинни режима : има 3 режима, които можете да контролирате, включително бърза от светкавица, светкавица, бавна и стабилна яркост, когато не го използвате, можете да щракнете върху него отново, и светещи нашийници за домашните любимци ще бъде изключен, е лесно за вас да приложите.Широк спектър на употреба : регулируем нашийник пет LED light е подходяща за това, че вашият домашен любимец да се излиза навън през нощта, което го прави видими и лесно забележим байкерам, на минувачите, шофьорите и други участници в движението, за повишаване на сигурността на вашия домашен любимец.Лекота на управление : 3 светлинни режима включват бързо мигане, бавно мигане и стабилен на светлина, който лесно да се контролира и трансформира в различни режими само за 1 клик, полезен и практичен инструмент осигурява на вашия домашен любимец добра защита.Добра видимост : Led защитен нашийник за кучета, с добра видимост и позволява бързо да забележите вашите любимци в тъмното, като помага напомня байкерам, на минувачите, шофьорите и други участници в пътното движение да се домашни любимци.Технически характеристики : Материал : полиестер Цвят : розово, синьо, червено, зелено и оранжево Дължина : 72 см/ 28,35 инч (и) кръст Бод Пакетът включва : 5 x led яка Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект действителният цвят може да се различават малко от изображението.Тъй като размера по-горе, се измерва ръчно, размерът на реалното продукта, който сте получили, може да се различават малко от размера по-горе.

Опции за продукта

Свързани продукти