.

.

Актуализация на Анти Врана Петел Яка, Пиле на Шийката на носна Кърпичка, Без Шум, Без Врана Петел Яка ,Против Шум Найлон на Шийката на Каишка,за да петлите Тихи, 6 бр.

Актуализация на Анти Врана Петел Яка, Пиле на Шийката на носна Кърпичка, Без Шум, Без Врана Петел Яка ,Против Шум Найлон

BGN 4.48

Наличност
На склад

Редовно проверявайте за стягане на вашия петел, и е много важно да бъдете търпеливи и внимателни при първата инсталация на вашия петел.Петушиный колан просто трябва да ги държат в състояние на покой, чрез ограничаване на избута въздуха, но в никакъв случай не трябва да пречи или да доставяме му неудобство.Един петел може да диша /яде/ пие /яде/ или да се ангажира с физическа активност.Намалява кукареканье : яка петел без враните не може да е гарантирано напълно спрат да си кукареканье петел.Шум на шийката на колан е предназначен за значително намаляване на силата на звука и честотата на кукуригане.Резултатите могат да варират от петел към петуху и зависят от човека, изпълняващ примерку.Плат е здрав и ярки цветове за по-лесно търсене.Уверете се, че сте го правилно и ще получите функция от начина : 1. Моля, нарязани пера около врата си, преди да се носят ги. 2. Сложете петушиный яка без враните по-надолу към врата. 3. Поставете яката под шийни пера и достатъчно здраво, за да ос само едно кутре . 4.Бавно нагласете и затегнете го.Пакетът включва : 6 броя пет chicken no-crow rooster collar Remind : 1.Нека петел ще свикне с него първо преди да го затегнете . 2.Редовно проверявайте за стягане на вашия Петел.

Опции за продукта

Свързани продукти