.

.

LTLGHY 6PCS Пантите на Гардероба, аксесоари за Врати Контур Хидравлична Линия Ржавая тя е устойчива против корозия и Лесна Инсталация за Домашна Кухня, Баня,Голяма Изви?

LTLGHY 6PCS Пантите на Гардероба, аксесоари за Врати Контур Хидравлична Линия Ржавая тя е устойчива против корозия и Лесна

BGN 74.39

Наличност
На склад

[Премия материал]панти на гардероба са изработени от неръждаема стомана индустриален клас 304 с гладка и красива повърхност, която ръждясва и трайни, устойчиви на окисление и корозия, не уврежда вратата, и не поцарапает ръката си по време на инсталацията. [Конструкция меко затваряне]По време на процеса на затваряне на вратата бавно ще се затвори, се намалява силата на удара и без да се получава рязък шум.Мека закрывающаяся конструкцията на нашите вълни, разположени линии предпазва пръстите от довършителни зад шкаф. [Тиха конструкция 90-110°] Ъгъл на отваряне на нашите скрити панти е 90-110°.Когато отворите вратата, панти на кухненски шкаф позволяват дверцам леко и бързо да се отварят.Може също да се използва за ремонт и закрепване на мебелната врата. [Лекота на инсталиране на]Съответните винтове за свързване на компоненти, конструкцията е стабилна и трайна.Не е нужно да се изрязват или высверливать някаква корпус, както и други панти.Завършете инсталацията с помощта на отвертка.Професионален персонал не се изисква, че е лесно да се установи. [Широко приложение]Скрити панти могат да се използват като линии на кухненски шкаф, врати пантите на гардероба, врати пантите на гардероба и т.н., Тази мека затворена врата контур е подходящ за врати на жилища, хотели, ресторанти, клубове, училища, офис сгради, болници и т.н.Кухненски шкаф Шкаф Шкаф вложки на Вратите на Панти с вграден механизъм за меко затваряне на Хидравлични панта Функция - Меки покриващи панти, изработени от висококачествен материал, който е траен и издръжлив за продължителна употреба.- Панти на шкафа са вградени амортизирующую функция, която позволява леко и безшумно затвори вратата.- Благодарение на 6 пренасочване на гидроусилителя шарнирные винтове са по-трайни и притежават по-мека амортизация,както и ефекти за отваряне и затваряне.- Като дупка научно низкопробное круша, фикчированный панта не е лек, за да се движат Спецификации : Име : неръждаема стомана 304 гидровлическая спецификация отвори на пантите : 35ммМатериал : неръждаема стомана 304 Обработка на повърхността : точната дълбочина на чаша Полишингхингэ : 11.5 ммДиаметр чаша панти : 35ммвес : 8кг 2 пксОпенинг ъгъл : 95°-110°Обем на приложение : всички видове дървени дръжки на шкафове, алуминиева дръжки на шкафове, дебелина на вратата 14-21 мм Опаковка включва : 6шт * врата панта Като се използват подвижни линия?- Той често се използват за врати на шкафове, които трябва да се боя.Просто натиснете, за да преминете в края на панти, което спестява време и усилия.- След инсталиране на панта за лесно заменим или се отстранява за почистване.

Опции за продукта

Material:
304 stainless steel
Surface treatment:
fine polishing
Hinge cup depth:
11.5mm
Diameter of hinge cup:
35mm
Weight:
8kg 2 pcs
Opening angle:
95°-110°
Scope of application:
all kinds of wooden door cabinets, aluminum door cabinets, door thickness 14-21mm
Package Includes:
6Pcs * door hinge :
How to Use the Detachable Hinge? :
- It is often used for cabinet doors that need to be painted. You just press the switch at the end of the hinge, which saves time and effort. :
- After installation, it is easy for the hinge to be replaced or removed for cleaning. :

Свързани продукти