.

.

1 Чифт Парафиновых Ръкавици За грижа Восък За Краката и Ръцете, Маска, Хидратиращ Омекотяване Smothing Кожа Восък Грижи Лечение Ръкавици(#2)

1 Чифт Парафиновых Ръкавици За грижа Восък За Краката и Ръцете, Маска, Хидратиращ Омекотяване Smothing Кожа Восък Грижи

BGN 10.79

Наличност
На склад

Ръкавици от восъчните топки : Това ръкавици за грижа за кожата с вградени восъчните топки.Никаква специална машина за топене на восък не се изисква.Може да се стопи, просто поставяне в гореща вода, което е удобно за използване.Увеличете абсорбцию : Кърмещи ръкавици с един слой от нетканой вкара тъкан не само предотвратяват изтичане на восък, но и заради добрата пропускливост на въздуха могат да допринесат за усвояването на кожата хранене на восъчните топки.Хипоалергенност : Ръкавици за грижа за кола маска напълно хипоалергенни, както характеристиките на парафин няма да доведе до кожни алергични реакции.Той е много подходящ за хора с чувствителна или много реактивна кожа.Грижа за кожата : Парафин ръкавици помагат овлажняват, омекотяват и изглаждане на кожата.След като восък в ръкавици се разтопи в течност, сложете ги върху ръцете за 15 минути, така че кожата да стане гладка.Широка гама от приложения : ръкавици от восъчните топки може да се стопи напълно, когато се нагряват в гореща вода за 5 минути.Скорост на ефективен, че много подходящ за салони за красота.Също така можете да направите за красотата на ръцете и краката с ръце в домашни условия.Цвят : #2.

Опции за продукта

Item Type:
Paraffin Waxing Gloves Material
Package List:
2 x Hand Wax Glovesor 2 x Feet Wax Gloves
Note:
1. A small amount of wax sealed in gloves or foot covers may be broken during transportation, but it does not affect the use. 2. Please allow small error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Свързани продукти