.

.

Парафиновый Восък Машина Косата Премахване на Восък Набор от Бързо Загряване Парафиновый Восък е по-топла Грижа За Кожата, Премахване на Космите на Краката Ръце, Л?

Парафиновый Восък Машина Косата Премахване на Восък Набор от Бързо Загряване Парафиновый Восък е по-топла Грижа За Кожата,

BGN 88.31

Наличност
На склад

Разумна структура : Машина за топене на восък има вградена подложка от алуминиева сплав, а външния слой използва екологично чиста теплоизоляционную дъска, която е в основата играе ролята на изолация и предпазва от изгаряния.Вграден модул за постоянна температура осигурява ефективността на топене на восък за епилация, като се избягва прегряване и горещи кожата. 2.3 L голям капацитет : Тази машина за топене на восък е по-голяма конструкция дупки и голям вътрешен резервоар, с голям капацитет 2.3 L, което позволява да се отопляват по-голям брой на восъчните зърна на един път и да ви предостави повече пчелен восък.премахване на космите от ръцете, краката, подмишниците и на лицето.Омекотяване на кожата : Топъл восък може да се прилага върху кожата, за да изгладят и омекотява сухата кожа на ръцете, лактите и краката.Хипертермия на тази парафиновой машина може ефективно да се подобри скованост на ръцете и артрит, както и подобряване на гъвкавостта.Идеален за ръцете, краката и ходилата.Ще ви помогне лесно да се насладите на спа-системата за баня в домашни условия.Безопасна употреба : Препоръчва се да се провери температурата на восък термометър, преди да използвате, за да сте сигурни, че пчелният восък е най-подходящо състояние и да не се получава прегряване, за да изгори кожата.Машина за топене на восък основно се контролира от вграден часовник, които са лесни и безопасни.Снабден с прозрачна капачка, лесно можете да проверите състоянието на топене на восък.Висококачествена машина за топене на восък : изработени от висококачествени материали, безопасни и екологично чисти, здрави, стабилни, износоустойчивост и издръжлива.Изящна изработка, лесен и щедър външен вид, лесен за управление.Много подходящ за домашна употреба и професионални салони за красота, което позволява да се насладите парафиновыми вани за грижа за кожата.Цвят : САЩ.

Опции за продукта

Item Type:
Paraffin Wax Machine
Material:
ABS
Color:
Purple
Capacity:
2.3L
How to Use:
 
1. Place the paraffin bath machine on a flat and stable surface. Remove the lid and put some paraffin wax in the oil tank of the machine. Then cover the machine. :
2. Make sure the switch is in the O (or OFF) position, plug the machine into the power socket, turn the switch to the l (or on) position, turn on the power, and then wait about 20-30 minutes until the wax melts into liquid. :
3. At the beginning, the melting temperature of the wax is around 70-80℃. Before handling, touch the melting paraffin on the edge of your palm to test whether the temperature is comfortable. :
4. If you feel too hot, turn off the power, wait a while to cool the wax, and test again until you feel comfortable. :
Package List:
1 x Host :
1 x Lid :
1 x Manual :
1 x Heat Insulation Board :

Свързани продукти