.

.

Въглища паста за зъби Xtra Whitening - 4,5 грама Стъклена бутилка от Лъки Teeth - Всички природни, органични, реминерализует и укрепва зъбите и венците. (2 опаковки)

Въглища паста за зъби Xtra Whitening - 4,5 грама Стъклена бутилка от Лъки Teeth - Всички природни, органични, реминерализует

BGN 75.12

Наличност
На склад

Възхитителен аромат, нюанси на канела, карамфил и мента.Просто идеалното количество, за да бъде поносимо за ДЕЦА-ВСИЧКИ ГО ОБИЧАТ !.Оставя зъбите и устата изключително чисти за по-дълъг период от време.Не съдържа флуор, глицерин, глутен, полезна за зъбите.Кокосов активен въглен за избелване на зъбите XTRA.НЯМА ВОДА, само полезни масла за по-бърз резултат.Подхранва устата си, БЕЗ СКРИТИ СЪСТАВКИ.Тестван на семейството и приятели, А НЕ върху животни.Възхитителен аромат, нюанси на канела, карамфил и мента.Как след като идеалната сума, за да бъде поносима за деца.Оставя зъбите и устата изключително чисти за по-дълги периоди от време.Питайте устата си, за балансиране и укрепване на зъбите и венците.Дълбоко почиства зъбите и венците без агресивни абразиви.Избелва зъбите, като премахва което петна по зъбите.Ежедневно подхранване на вашите зъби.Избелва зъбите, освежава устата, лекува венците и помага за успокояване на възпалено и болки в гърлото.БЕЗ СКРИТИ СЪСТАВКИ.НЕ СЪДЪРЖА флуор, глицерин, глутен, дафинов натриев сулфат (SLS), каррагинана, аспартам, изкуствени аромати или оцветители, алкохол.Комбинация от най-добрите естествени съставки, за храна в устата си, за балансиране, укрепване на зъбите и венците, премахване на петна по зъбите и подхранващ тях всеки ден. ✓Семеен. ✓Ние обичаме и се гордеем създаването на продукти, които лекуват тялото ни. ✓Ние използваме чисти, полезни съставки, които тялото ни може да се разпознават и преработват. ✓Съставки, които от векове са използвани от нашите предци като лекарство. ✓Без консерванти, без пълнители, без свързващи вещества, никакви съставки, които не можете да се произнесе.Органични паста за зъби Лъки Teeth и органична течност за изплакване на устата. ✓Биологично чисти масла-носители и етерични масла. ✓Сбалансируйте устата си. ✓Исцелите си зъбите и венците ✓Обратната кариес ✓Реминерализация ✓ Произведено в САЩ. ✓БАМБУКОВИ ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ. ✓СТЪРГАЛКИ ЗА ЕЗИК. ✓ПЪТНИЧЕСКИ КОМПЛЕКТИ И РАНИЦИ.

Опции за продукта

Свързани продукти