.

.

Retekess T128 Пейджър за грижа,Система за повикване на сестрата,Тревожни Бутони,656 метра,Макс 999,1 Приемник Часа,5 Непромокаеми Бутони за Предупреждение за по-Възрастни хо?

Retekess T128 Пейджър за грижа,Система за повикване на сестрата,Тревожни Бутони,656 метра,Макс 999,1 Приемник Часа,5 Непромокаеми

BGN 46.39

Наличност
На склад

Retekess T128 wireless детегледачката alarm system 7 режима на съвети; вибрации; сигнал; flash; свободна комбинация; е произволна настройка; може да се събуди само медицински сестри, нощна смяна, но не и на други пациенти.Широк обхват; висока чувствителност; открит обхват до 200 м или 656 метра; може да премине през целия си дом; да отговаря на изискванията на различни сценарии.Дълъг живот на батерията; 4 часа зареждане за страница часа; 48 часа готовност; 6-12 месеца употреба за бутоните; допуска се продължителна употреба; да се освободим от необходимостта от смяна на батерията.Водоустойчива бутон обаждане аларма; моля петна вода или пръски супа; конструкция на ремък; смогите да бъде повешено около врата, за да се улесни възрастните хора или на пациента; размер е доста малък; лесен за носене.Защитното фолио на всеки час; предотвратяване на драскотини при проверка и транспортиране; отнемане на защитно фолио преди да използвате; по-ясна информация за данни.Retekess вече повече от 10 години се занимава с иновации и упорита работа в областта на технологии за безжична връзка.Retekess разполага с професионални екипи, които работят по прилагането и иновациите безжични технологии, софтуер, маркетингови изследвания и развойна дейност, контрол на качеството, управление на склад и поддръжка на клиенти.Продукти и решения обслужват повече от 20 отрасли.Той включва в себе си : Радио; Система за повикване на ресторанта; Система за ръководство и така нататък. 1 x приемник часа. 1 х USB кабел за часа. 5 x Бутон за повикване. 5 х Струни. 1 x Ръководство на потребителя на английски език.Водоустойчива е само бутон за повикване.Приемник часовник не е водоустойчив, моля защита на своите часовници. 1 пейджър може да се свърже с безброй приемници часа. 1 клиентът може да предизвика няколко сервитьори, винаги да се даде бързо обслужване.Бързо време се регулира от 0-15 път.Сервитьор може бързо да сканирате до 10 записа на разговори при ползване на няколко обаждания.Вижте цялата история на повикване с помощта на бутона НАГОРЕ/ НАДОЛУ вдясно от пейджър часа.външен обхват до 200 м или 656 метра.Никога не пропускайте услуга.Подкрепа за показване на английската букви от A-Z и цифри 0-9.На екрана се показва времето и вида на услугата.Може да предостави на клиентите по-бързо и точно обслужване.Вибрация+светлина; Зумер+светлина;Само светлина, Само един Сигнал; Само вибрации.Вибрация+зумер;.Вибрация+зумер+светлина.Вградената батерия с капацитет 400 mah.с екран с ниско потребление на енергия.Около 4 часа ще получите пълно зареждане. 2 ден употреба след пълно зареждане.Пакетът включва : 1 х часовник Receiver1 x USB кабел за Watch5 x Бутон за повикване 5 x String1 х Английски ръководство на потребителя Забележка : Само бутон за повикване водоустойчив часовник приемник не е водоустойчив, моля, защитете вашите часовници.

Опции за продукта

Свързани продукти