.

.

Tingting1992 Пепелници Керамичен Пепелник Домашен интериор на Офис Пепелник Тенис на Градина, Тераса Декоративна Пепелник Пепелник открит (Цвят : B)

Tingting1992 Пепелници Керамичен Пепелник Домашен интериор на Офис Пепелник Тенис на Градина, Тераса Декоративна Пепелник

BGN 39.22

Наличност
На склад

Тя не поглъща и не е лош мирис-той е устойчив към почистване на средства в сравнение с подобни предмети. ★Пепелник изработен от керамика, повърхността е обработена по специален начин, глазурована ръчно, което прави пепелник гладко,лесно за почистване чрез промиване с вода. ★Размер : 14,5 см*4,6 виж ★Пепелник има три надлъжни канала в отверстии, които могат да ви помогнат временно отлагане на цигари и освободи ръката си. ★Подходящ за спални, хол, тераси, отвън, бар, тераса, компания, кафенета, хотели.След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по имейл, и ние незабавно ще ви отговорим : 1. Поради различно осветление и ъгъла на снимане не могат да бъдат малки хроматичната аберация, моля, разберете.2. Моля, потвърдете цвят, преди да купите.Снимките на продуктите не включват продукти, различни от храни.3. Ръчно измерете размера, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.4. Добре дошли, за да споделят и обратна връзка, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти