.

.

Чиста тъпа Черна пепелник от Неръждаема Стомана Пепелник Хотел, Ресторант, Офис Домакински Кръгла от Неръждаема пепелник (размер : 8 см)

Чиста тъпа Черна пепелник от Неръждаема Стомана Пепелник Хотел, Ресторант, Офис Домакински Кръгла от Неръждаема пепелник

BGN 20.59

Наличност
На склад

《Характеристики пепелници》 : материал от ковано желязо, не се чупи и не ошпаривается, форма на корпуса, чиста, оставяйки кал. 《Пепелник flume》 : Дизайн на парченца, можете да се сложи цигара в устата си голям, лесен за почистване и ефективно предотвратява выдувание сажди. 《Дъното пепелници》 : на дъното е добре направено, гладко и нескользящее. 《Материал, пепелници》 : пепелник от ковано желязо с леене под налягане конструкция с един корпус, с тежко чувство, за защита от падане и дълголетие. 《Експресна доставка》 : срок на доставка е 15-25 дни, ако все още не можете да получите своята поръчка, в срок от 30 дни, моля, свържете се с нас us.Name : Чист тъпо черен пепелник от неръждаема стомана пепелник Цвят : черен _BOS_ моля, Обърнете внимание : _BOS_ декоративни елементи не са включени в снимките на продукта.Поради ръчно измерване могат да бъдат някои грешки, моля, нека разликата в 3-5 см, благодаря _BOS_ Защото светлината на прожекторите и хората компании имат разбиране за цветовете на компанията, може да има известна разлика в цвета, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.➤Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.Имаме различни стилове и цветове в нашият магазин.Можете да проверите това в моя магазин._BOS_ Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди и да се осигури високо качество на продуктите.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас по електронната поща по всяко време, за да реши тези проблеми.➤Моля, потвърдете вашата поръчка (правилния размер, цвят, стил) внимателно, преди да решите да поставите поръчка.Всички поръчки се изпълняват в съответствие с вашите потвърждение на поръчката. _BOS_ и ако има проблем, или ако стоката е незадоволителен, моля, свържете се с нас на първо място за бързо и atisfactory разрешения, например, възстановяване или замяна на друг нов продукт за вас.Моля, свържете се с нас за връщане в рамките на 48 часа след получаването на стоките. Върната стока трябва да бъде в перфектно състояние, тъй като той е изпратен ви, не е променен и не е протрит.Ако има някакъв прах, мръсни петна, промени и така нататък, ние не предлагаме връщане на парите. _BOS_ Ние предлагаме безплатен ремонт за вашата стока!Но пощенските разходи по изпращането му обратно и разходите за повторно доставката ви ще бъдат като на сметката, така и в профила си.

Опции за продукта

Свързани продукти