.

.

SHKJCHP Мода Костюми Перуки 21/55 см Дълга права Коса е Къдрава Коса Топлоустойчива Момичета Перука Парчета Cosplay Цветни Удължаване на Коса, За Жени, Момичета 16PSC (Лилаво Р?

SHKJCHP Мода Костюми Перуки 21/55 см Дълга права Коса е Къдрава Коса Топлоустойчива Момичета Перука Парчета Cosplay Цветни

BGN 7.99

Наличност
На склад

Информация за коса : 2 цвят : лилаво и розово, 16 бр, цветовете могат да бъдат по-добре се смесва с тъмна коса. 21 инча, всяка част на косата е една малка скоба, и достатъчно дълъг, за да можете да отрежете и да отговаря на дължината на вашата коса.Материал на косата : Висококачествено низкотемпературное синтетично влакно Канекалон.Копринена и мека, много лека, без entanglements и загуба.Топлоустойчива синтетична коса за удължаване, може да се къдри и изправяне.Можете да създадете каквото и стила, който искате, в съответствие с вашите нужди.разнообразие от цветове и стилове за всички поводи, пъстри коса разширения, които се харесват на повечето пораснали деца.Всяка шнола за коса разширения идва в собствения си найлонова торбичка, чист и внимателни.Colorful Extensions Multi-Colors Party Акценти Streak Synthetic Hairpieces Clip-In/Clip On Colorful Hair Extensions Материал : Висококачествена низкотемпературное синтетично влакно Kanekalon.Дължина : 21 инча.Цвят : 2 цвят : лилаво, розово.Брой : 16 парчета, за всеки цвят по 2 парчета.Характеристика : ●Лек, изглежда доста естествено, лесен за използване, децата също могат да си сам". ●Не вреди на косата и здраве при боядисване, може да се използва от възрастни и деца. ●Може да се режат, къдри, да тъкат, както и бързо и лесно създаване на прическа.Особено това се харесва на децата. ●Разнообразие от цветове на разположение, поставя различен цвят за всеки ден.Какво прекрасно и просто забавление. ●Като подарък дъщери, племянницам, внучки, за приятели, съученици, те ще бъдат много щастливи.Бележки : ●Няма да го носите по време на плаване, това ще направи косата лесно объркващи. ●Махнете щипки за коса и ги сложи на място преди лягане. ●Моля, задайте температурата на извиване на най-ниската температура, а след това завейте, или използвайте друг метод, освен маши, за да завить си.

Опции за продукта

Свързани продукти