.

.

Дълга Права лента за глава с Перука за Жени 24 Инча Ombre Забавно Цвят, Дълга Копринена Директни Синтетични Косми е лента за глава Перуки за Парти, за Ежедневна Употреб?

Дълга Права лента за глава с Перука за Жени 24 Инча Ombre Забавно Цвят, Дълга Копринена Директни Синтетични Косми е лента

BGN 10.39

Наличност
На склад

【Модерен дизайн】Нов бесклеевой лента за глава с перука, ви позволява да покажете естествената линия на растеж на косата, велкро защелкивающаяся дизайн позволява лесно да се носи и вие можете да смените стила на перука на конска опашка или кок.Опитай, почувствайте, като това е приятно на теб. 【Creative лента за глава перуки】Този дълъг директен лента за глава с перука се предлага с черна лента за глава, може да reatyle с различни повязками, което ви предоставя невероятната гледка незабавно.Ще ви помогне да "ден на лоши коса" или просто в деня на мързел. 【Регулиране на размера】Средният размер на високо еластична париковой шапчица (бсп : 22,5 инча), подходящ за повечето размери на главата.Проектиран с 4 пити с 2 регулиращи се презрамки и велкро на еад оголовья.Удобно и лесно за носене. 【 Костюм за всички поводи】Този перука оголовья може да отговарят на вашите рокля или някоя рокля за един обикновен и конкретен повод : на работа, на парти, срещи.Носете със себе си различни превръзки, ги промени за различни поводи за 2 минути. 【Услуги】Всички дълги прави лента за глава с перука абсолютно нов, доставка по FBA в рамките на 2-4 работни дни.Свържете се с нас незабавно, ако имате някакви въпроси, сервизно екип ще дойде до вас възможно най-скоро!.Дългата копринена права перука оголовья за жени Стил : Дълга копринена права коса от Синтетични перука оголовья; Материал : синтетичен термостойкое влакно Дължина : 24inch Cap : Средният размер на перука капачка(22,5 инча), suitale за повечето хора Цвят : Ombre забавно За стил : Разклатете перука след вземане от опаковки, префасонира headbnad перука с париковой четка и выпрямителем, за да изглежда по-близо до снимки, всичко синтетични перуки косата леко се хвърли и заплетени, особено дълга права коса.~ Convinent без дантели и бесклеевого пълно протектина без остатък Потект си край добре~Идеална за засаждане, с естествен изглед, Не се притеснявайте за линията на растеж на косата е повече от чудесно за решетки с богат сутринта, който няма време да се облича Reminder1.Избягвайте гореща вода при пране, пране на всеки 2-3 недельы2. Не срешете перуката, когато той е мокър, отново лежеше, когато высохнет3. Дръж го, за да изсъхне на въздуха, избягване на сушене със сешоар и слънчева светлина.

Опции за продукта

Свързани продукти