.

.

Hegebeck 430 Пинсети От Неръждаема Стомана прави Многофункционален Пинсети с Плосък Кръг на Съвет за Сочни Растения Раздробят на Лицето Премахване на Врастнали Косми Е?

Hegebeck 430 Пинсети От Неръждаема Стомана прави Многофункционален Пинсети с Плосък Кръг на Съвет за Сочни Растения Раздробят

BGN 9.19

Наличност
На склад

【Премия материал】Професионален пинсети за красота е изработена от неръждаема стомана 430. 【Технически параметри】Обща дължина : 200 mm/7,87 инча. 【Широкото използване на】е Подходящ за почистване на аквариум, електрически ремонти,изработване,хранене на малки животни,видове градински произведения на изкуството и други украси. 【Специален дизайн】Пинсети идва с бонус разтоварват, за да се гарантира, че уши пинсета, остават в перфектно изравняване между помощта.Оребрена дръжка и ергономичен улавяне на надеждни и удобни. 【Подарък】Подарък за мъже и жени.Предлагаме ви няколко цвята.Купи за своята момичета, момчета, сестра, брат, съпруг или съпруга.Пинсети от неръждаема стомана Hegebeck за грижа за косата на лицето Описание : 1.Назъбени върхове осигуряват плътно сцепление, а грапавата дръжка помага да се запази стабилен захват. 2. Конструкция ергономични дръжки, тя не е прекалено голяма или прекалено малка и е подходяща за вашата ръка. 3. Пинсети от неръждаема стомана, може да се използва за различни битови, работници, занаятчийски и хоби цели. 4.Директен пинсети : Сигурно вземете вашата предмети по време на поддръжка и настройка.Технически параметри : Материал на върха : 430 от неръждаема стальTweezers материал дръжки : 430 от неръждаема стомана Прав вал (430)Пинсети вид на върха : плоски корона (кръгла корона) Магнитно : слабото магнитно Повърхностно покритие : полиран блестящата повърхност, Модел на продукта : 20 см/7,87 инча.Обща дължина : 200 mm/7,87 инча Опаковъчен лист : 1 бр. x директен пинсети от неръждаема стомана Забележка : Не е подходящ за обекти с диаметър по-малко от 0,30 мм или оформянето на веждите и премахване на окосмяване по лицето.

Опции за продукта

Свързани продукти