.

.

Alomejor 5 бр. Велосипедна Стоманена Ступица Купове Кученце Велосипеден Храповик Ступица Кученце Кула База Опорна Точка за Велосипед Подмяна на Кученце Аксесоари

Alomejor 5 бр. Велосипедна Стоманена Ступица Купове Кученце Велосипеден Храповик Ступица Кученце Кула База Опорна Точка

BGN 7.27

Наличност
На склад

ЛЕКОТАТА на ИНСТАЛИРАНЕ : Тези сменяеми велосипедни кученце tower base опорна точка са лесни за инсталиране, трябва само с няколко стъпки може да се установи точно на вашия под наем, спести вашето време.ЛЕК : Тази опорна точка основата на кулата кученце на велосипеда е лесно на тегло, компактен размер, не ще донесе на тежестта на вашето мотора, ще осигури най-доброто усещане за употреба.ФИКСИРАНИ ЗДРАВО : Стоманени кученце касети епицентъра дейност може да се заключва здраво и твърдо, не е лесно да отслабнете, без да се отрази на вашия колоездене опит.ДОБРА ЗАМЯНА : Тази кученце главината на колелото е подходящ за професионални сервизи за ремонт на велосипеди, е добър заместител за кученца касети на главината на колелото.КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛ : Кученце касети главината на колелото са произведени от висококачествена стомана материал, устойчив и трайно, устойчиво на корозия и носимого, осигуряват по-дълъг живот.Кученце касети главината на колелото са произведени от висококачествена стомана материал, устойчив и трайно, устойчиво на корозия и носимого, осигуряват по-дълъг живот.Стоманени кученце касети епицентъра дейност може да се заключва здраво и твърдо, не е лесно да загубиш, няма да се отрази на вашия опит колоездене.Функция : 1. ЛЕКОТАТА на инсталиране : Тези сменяеми велосипедни кученце tower base опорна точка са лесни за инсталиране, трябва само с няколко стъпки може да се установи точно на вашия под наем, спести вашето време. 2. ЛЕК : Тази опорна точка основата на кулата кученце наем светла тегло, компактен размер, не ще тежестта за вашия мотора, осигурява по-добро усещане полза. 3. ФИКСИРАНИ ЗДРАВО : Стоманени кученце касети епицентъра дейност може да се заключва здраво и твърдо, не е лесно да отслабнете, без да се отрази на вашия колоездене опит. 4. ДОБРА ЗАМЯНА : Тази кученце главината на колелото е подходящ за професионални сервизи за ремонт на велосипеди, е добър заместител за кученца касети на главината на колелото. 5. КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛ : Кученце касети главината на колелото са произведени от висококачествена стомана материал, устойчив и трайно, устойчиво на корозия и носимого, осигуряват по-дълъг живот.Спецификация : Тип елемент : Концентратор Купове упорит Материал : стомана Размер : Approx. 12x6.2x3.4mm/0.5x0.2x0.1in Тегло : Approx. 8g/0.3 oz Цвят : Както е показано на фигура Списък на пакетите : 5 x Hub купове кученце Забележка : Моля, уверете се, че вашите детайли са същите като нашия продукт при покупката на този продукт.Ако размерът на същата, моля, не се колебайте да го купя.

Опции за продукта

Item Type:
Hub Cassette Pawls 
Material:
Steel
Size:
Approx. 12x6.2x3.4mm/0.5x0.2x0.1in
Weight:
Approx. 8g/0.3oz
Color:
As picture shown 
Package List:
5 x Hub Cassette Pawls  :
Note:
Please make sure that your parts are the same as our product when purchasing this product. If the size is the same, please feel free to buy it. :

Свързани продукти