.

.

MADEM Модерен Led Окачен Лампа 23,6 Диск Полилей, Висящ Лампа с Акрилни Форма на Затемняемая Модерен Полилей 6000 До Офис Трапезария, Конферентна Зала на Кухненски Остров, ?

MADEM Модерен Led Окачен Лампа 23,6 Диск Полилей, Висящ Лампа с Акрилни Форма на Затемняемая Модерен Полилей 6000 До Офис

BGN 134.40

Наличност
На склад

ДИЗАЙН ДИСК : Тази модерна led полилей е ултра тънък дизайн, атрактивен външен вид.Размери L23.5" x 0.59".Идеални за хранене, офис, магазин, конферентна зала, трапезария, кухненски остров и т.н. DIMMABLE : Висококачествен led пластир източник на светлина с CCT Cool White 6000 K, можете да изберете яркост, както ви харесва(Dimmable 15% - 100% ).Идеален светлинен поток до 1980lm, CRI>80, 36 W(съдържа източник на светлина).Дълъг срок на експлоатация : Изработен е от висококачествена алуминиева дограма лампи, отлично разсейване на топлината,защита от драскотини и избледняване.Лампа използва оптичен акрил, висока пропускаемость, прави мека светлина.По този начин се осигурява по-дълъг експлоатационен живот (>50000 работни часа).РЕГУЛИРУЕМО : може да Се лесно да се регулира височината на пръстени с помощта на съединителни щифтове кабел.Конците може да се регулира от 1 до 47 инча; те са перфектното решение за вашата височината на тавана. 100% ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Вашето удовлетворение е наш основен приоритет,2-годишна гаранция и връщане на продукт са гарантирани, Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ги решим за вас.MADEM се стреми да направи всичко възможно в светлина и да отговарят на нашите уважаеми клиенти в напълно комфортно, луксозно качество на живот.Последните няколко години показаха, бърз и непрекъснат растеж на компанията MADEM Lighting, на вътрешния производител на специални осветителни тела.Твърди кръгла форма символизира хармония и завършеност.Те привличат окото и предават на определено чувство за семейно единство и цялост.Идеални за хранене, офис, магазин, конферентна зала, трапезария, кухненски остров и т.н. -Модерен дизайн, създаващ приятна и романтична домашна обстановка. -Всеки един продукт е преминал строг контрол на качеството, за да могат клиентите да използват нашите продукти за по-сигурно и уверено. -Нашите опаковки е два пъти тествани,за да се осигури цялостна защита, за да се гарантира, че вашите стоки са в добро състояние.

Опции за продукта

Свързани продукти