.

.

Locuetyn Sputnik Полилей осветителни Тела, Полилей Лампиони за Трапезария,Глобус Полилеи за Хол,Спалня,Кухня(Хром 12 Светлини)

Locuetyn Sputnik Полилей осветителни Тела, Полилей Лампиони за Трапезария,Глобус Полилеи за Хол,Спалня,Кухня(Хром 12 Светлини)

BGN 45.59

Наличност
На склад

【Елегантен дизайн】 - модерен дизайн трапезария полилей с формата на спътник,издръжлив метален корпус, в матово никелова довършителни работи,без избледняване и без ръжда.неговото топло и приветливо блясък разкрасяване на вашата спалня, трапезария, коридора, хола, стълбището и всяко жилищно или търговско пространство. 【Регулируема височина】 Включва 4 различни удължител дължина, така че можете да регулирате височината на полилеи в съответствие с височина на тавана. Механизъм за завъртане на 180 градуса позволява да инсталирате полилей по наклонени или паралелни тавани. 【Лесна инсталация】 Този полилей sputnik включва в себе си всичко инсталация на оборудване за бърза и лесна инсталация-всичко 12 лостове предварително са свързани с тел и дърворезби, няма монтаж, няма повече.Внимателно проденьте останал тел и лостове в централната топка и проденьте основната тел чрез удължители, след това поставете и затегнете в покривна кутия. 【Изисквания към лампам】- Лампа средата на века е добре той ще работи с всички основни лампи E26(лампа в комплекта не са включени), съвместими с led, лампи с нажежаема жичка, КФЛ и халогенни лампи.Ние препоръчваме на лампи с нажежаема жичка G25/ST64 Edison за придаване на блясък полилей sputnik.Топло бяло осветление ще създаде ретро, винтажную, деревенскую атмосфера във вашия дом, а през деня бяло осветление ще донесе чиста, сияйна, прекрасна гледка във всяка стая. 【Послепродажная гаранция】 Ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем с удовлетворени решение в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти