.

.

Окачен лампа Matsutake Полилей с Трапезария и Хол Тавана Лампа Модерен Светлина Луксозна Окачена лампа Мед Спалня Полилеи Лампа и декорация за Дома (Цвят : Злато)

Окачен лампа Matsutake Полилей с Трапезария и Хол Тавана Лампа Модерен Светлина Луксозна Окачена лампа Мед Спалня Полилеи

BGN 485.49

Наличност
На склад

[Има ли на тавана на вашия дом полилей] : Тя е красива, удобна и не заема място; тя показва вкуса на собственика заедно с други декорации в дома, независимо дали това е в трапезария, спалня, кабинет, детска стая, коридор, тя ще придружава вас и да ви се даде Топлина и светлина. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] Полилей, изработен от висококачествена мед и стъкло.След включване на светлината светлината е мека и не вреди на очите ви, така че е много подходящ за четене, учене или работа в леглото или на бюрото. [СЕРТИФИЦИРАНЕ за БЕЗОПАСНОСТ] Окачен лампа е сертифицирана от CE.Полилей използва лампа E27*1 (продукта не включва лампи), а напрежението е 110~240 V. [ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР] Диаметър на полилей е 35,2 см (13,8 инча), височина 16,8 см (6,6 инча).Продуктът е внимателно и изящно изработени с прост и уникална форма, която е много подходяща за използване в хола, спалнята и кабинета. [ЗДРАВ] Висококачествен меден корпус лампа и стъклен лампа обединени, че е силен и издръжлив. 200 см (78,7 инча) регулируем висящ кабел.Докато полилей е закрепена цялата лампа не ще бъде лесно да падне.Това е по-безопасно и по-уверени в употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти