.

.

Matsutake Полилей с Трапезария и Хол Тавана лампа Модерен Светлина Луксозна Окачена лампа Мед Спалня Полилеи (Цвят : бял)

Matsutake Полилей с Трапезария и Хол Тавана лампа Модерен Светлина Луксозна Окачена лампа Мед Спалня Полилеи (Цвят : бял)

BGN 456.66

Наличност
На склад

[ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] Полилей, изработен от висококачествена мед и стъкло.След включване на светлината светлината е мека и не вреди на очите ви, така че е много подходящ за четене, учене или работа в леглото или на бюрото. [СЕРТИФИЦИРАНЕ за БЕЗОПАСНОСТ] Окачен лампа е сертифицирана от CE.Полилей използва лампа E27*1 (продукта не включва лампи), а напрежението е 110~240 V. [ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР] Диаметър на полилей е 35,2 см (13,8 инча), височина 16,8 см (6,6 инча).Продуктът е внимателно и изящно изработени с прост и уникална форма, която е много подходяща за използване в хола, спалнята и кабинета. [ЗДРАВ] Висококачествен меден корпус лампа и стъклен лампа обединени, че е силен и издръжлив. 200 см (78,7 инча) регулируем висящ кабел.Докато полилей е закрепена цялата лампа не ще бъде лесно да падне.Това е по-безопасно и по-уверени в употреба. [ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН] Полилей е подходящ за използване в спални, всекидневни, трапезарии и други места, където трябва да се използва.Независимо дали това е в просторна всекидневна или в топла атмосфера на спалнята, това е много стилно.Приятна и релаксираща атмосфера кара хората да се чувстват красотата на семейния живот.Product information Product name : Chandelier Voltage : 110 V~240 V (включително) Color : white, gold Use bulb : E27 * 1 Shade material : glass Lamp body material : copper With източник на светлина : None Size : 35.2 см * 16.8 см (13.8 inches * 6.6 inches)prompt : ★Този продукт не съдържа крушки.★Поради ръчно измерване може да бъде точност 1-3 cm, благодаря за разбирането!★Поради различни причини дисплей и осветление изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Действителния цвят зависи от самия продукт!.

Опции за продукта

Свързани продукти