.

.

WEYEEN 10 бр. Черен S Куки 4,3 см,Тежкотоварни S Куки за Окачване на Растения на Открито Кухненски Принадлежности Тигани Тенджери, Прибори Шкаф за Дрехи, Чанти, Кърпи, Кух?

WEYEEN 10 бр. Черен S Куки 4,3 см,Тежкотоварни S Куки за Окачване на Растения на Открито Кухненски Принадлежности Тигани

BGN 9.59

Наличност
На склад

[Здрав] : Нашите s-куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, тези тежки s-куки, могат да издържат до 15 кг(33 паунда).Те са издръжливи и трайни и могат да се използват в продължение на няколко години. [По-лесно да организират] : "Тези плоски s - образни куки са подходящи за всяка кухня, работна зона или спални с ограничено пространство.Леко висящи неща могат да направят тези места са организирани, не позволява на отломки да ви пречат.Те ще спестите от ценното си време в търсене на съдове. [Удобен и лесен] : Няма нужда да се направи дупка в стената, също така няма гвоздеи, винтове и лепила, трябва само да окачите тези S-куки за мряна шкаф или рафт. [Стилен и модерен] : "Тези плоски черни s-образни куки са класически и модерен.Те няма да остареят, а черният цвят е много гъвкав.Това е добър избор, за да подобрите вашата кухня, стая или работна зона. [24 часа в денонощието] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Нашите тежкотоварни s-образни куки, ще стане добър помощник за вас в организацията неща!Ако търсите кухненски куката, за да се спести място в кухнята, и ако искате да се бори с каша на масата, моля, опитайте с нашия S-образна кука!С помощта на тези куки можете да внимателно да се мотае прибори за готвене, а не да си на маса или запихивать на рафтове.От инструменти до саксиите, ако излизаш ги там, където ще можете да достигнете, това ще ви спести място и ценно време, а също така ще даде им подреден вид.Предназначена е за вътрешна и външна употреба се Използва в кухнята, за окачване на чаши, тенджери и тигани по рафтовете на магазините, таван сушилни стелажи или рафтове за саксии.Дръж ги на закачалка гардероба си, за да се мотае дънки, шалове, раници, панталони, вратовръзки, колани и друго оборудване.Идеален за гаражи, работилници или складови помещения за окачване на инструменти, метли,кабели, автомобилни батерии и зарядни устройства, риболовни принадлежности и др Дръж хранилки за птици, или вятърни свирки на дървета и растения, кошници с цветя и светлини-в комплект сенници или улуци.Характеристики : Черно Дължина : 4,3 дюймаматериал : неръждаема стальмаксимальный тегло, носещи на : 15 кг (£33)на Помещение и включва : 10 бр. x S куки.

Опции за продукта

Свързани продукти