.

.

shlutesoy Монтиране на стена Притежателя на Телефона Самозалепващи Притежателите на Дистанционното Управление За Съхранение на Силна Носеща Способност, Без Перфорац?

shlutesoy Монтиране на стена Притежателя на Телефона Самозалепващи Притежателите на Дистанционното Управление За Съхранение

BGN 3.16

Наличност
На склад

[Space Organizer]—просто свалям самозалепваща хартия и дръж го на гладка стена, подходящо за повечето мобилни телефони и дистанционни управления, за да се създаде добра, че цялата стая изглеждаше чист и подреден. [Инструменти за носене и съхранение на данни]— увеличете пространството за съхранение, организиране на елементи в себе си , ще подобри здравината и издръжливост, както и пълно задоволяване на вашите различни нужди.удобен, практичен, стилен, здрав и сладък,за да донесе изненади за семейството си. [Уникален дизайн]—Монтиране на стена има силна носещата способност, която може постоянно да държи телефона си и други предмети. [Висококачествени материали]-Удобен за инсталиране монтиране на стена, защото тя е лепкава и не съдържа юмрук. [Широка гама от приложения]—Дължина монтиране на стена е 11,9 см, широчина-7 см, а дебелината-3 виж Описание : Удобен за инсталиране монтиране на стена, защото тя е лепкава и без перфорация.Конзола за монтиране притежава силна носеща способност, която може постоянно да държи телефона си и други предмети.Произведено от ABS материал монтиране на стена е екологично чист и здрав за използване.Дължина монтиране на стена-11,9 см, широчина-7 см, дебелина-3 см. Монтиране на стена многофункционально, може да се използва за съхранение на смартфон, таблет, дистанционно управление, ключодържател ключодържател, кабел за данни и така нататък.Наименование на продукта : Монтиране на стена за телефон Материал : abs Цвят : бяло, синьо, зелено, светло розово, тъмно синьо, вино-червено, блестящ жълт Особености : Добра твърдост, многоцелеви, универсален Размер Детайли : 11.9 cm x 7 cm x 3cm/4.69" x 2.76" x 1.18" (прибл.)Забележки : поради поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на ръчно измерване.Кръст Бод Пакет включва : 1 х телефон монтиране на стена(другите не са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти