.

.

Juvielich Стенен S-Образна Кука Закачалка за Кърпи Чанта Ключ Кухненски Прибори, Дебелина 2 мм / 0,09 Голям Сребрист Цвят, 4 бр.

Juvielich Стенен S-Образна Кука Закачалка за Кърпи Чанта Ключ Кухненски Прибори, Дебелина 2 мм / 0,09 Голям Сребрист Цвят,

BGN 5.79

Наличност
На склад

[Размер] Дължина : 92 мм / 3,62"; Ширина : 36 мм / 1,41"; Дебелина : 2 мм / 0,09"; Размер : голям;. [Технически характеристики] Тип цвят : сребрист; Материал : неръждаема стомана; Покритие на повърхността : полиран;. [S-образна кука] Тези S-образни куки са решение за съхранение на нещо в кухнята, в банята, килера или някъде другаде, където пространството е ограничено, а също и за онези области, където ви е възможно, просто трябва нещо да се мотае;. [Функция] S-образни куки може да се използва както вътре, така и отвън, а също и за редица неща : да ги използвате в кухнята, за окачване на тенджери, тигани, прибори за хранене или кафе на steins; в банята се използват за окачване на кърпи, дрехи; в хола или в градината за висящи растения и декорации;. [Прилагането на] Тези S-куки са много практични, добре са подходящи за кухня и могат да бъдат изобразени на стената, за да организира прибори за готвене и прибори за хранене, за да се спести много място, а тези на S-куки също са подходящи за използване в гардероба, килер, баня, дневна, офис.Juvielich S Профил Hook Описание : Тези S-образни куки са решение за съхранение на нещо в кухнята, в банята, килера или някъде другаде, където пространството е ограничено, а също и за онези области, където ви може просто да се наложи нещо да се мотае; S-образни куки може да се използва както вътре, така и отвън, а също и за редица други цели. неща : да ги използвате в кухнята, за окачване на тенджери, тигани, прибори за хранене или кафе на steins; в банята се използват за окачване на кърпи, дрехи; в хола или в градината за висящи растения и декорации; Тези S-куки са много практични, добре са подходящи за кухня и може да се прилага върху стената за организиране на кухненски прибори и други предмети от интериора. тези висящи на куки също са подходящи за използване в гардероба, килер, баня, дневна, офис.Спецификация : Дължина : 92 мм / 3.62"; Ширина : 36 мм / 1.41"; Дебелина : 2 мм / 0.09"; Размер : Голям; Вид цвят : сребрист; Материал : неръждаема стомана; Покритие на повърхността : полиран.Кръст Бод Пакет Съдържание : S-Образна кука закачалка (4 бр.) Съвет : Ако не сте доволни от нашите продукти по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас в рамките на 30 дни от момента на получаване на поръчката, и ние ще решим им.

Опции за продукта

Свързани продукти