.

.

Bidjhhskfn Авто Прахосмукачка, Авто Прахосмукачка Влажна, Суха, с Двойно Предназначение Преносим Мини Ръчен и Автоматичен Прахосмукачка Робот за интериора на Колата и ?

Bidjhhskfn Авто Прахосмукачка, Авто Прахосмукачка Влажна, Суха, с Двойно Предназначение Преносим Мини Ръчен и Автоматичен

BGN 25.56

Наличност
На склад

★Практичност : компактен, лек и лесен за използване малък автомобил или товарен прахосмукачка.Голям капацитет колектор на прах може да се използва за обработка на пепел, прах или разливи на хранителни продукти.Напълно изтеглените комплект от детайли на интериора на колата е с ергономичен дизайн. 1. Може да суче трохи бисквити, трохи ластика, коса, фигура и т.н. 2. Сухо и мокро нанасяне позволява бързо усвояване на пролята течност вътре в колата (с изключение на корозивни,запалими или експлозивни течности). 3. Смогите ефективно почистване на прах вътре в колата и си выдвинутый устата може да очисти всички ъгли на колата.Дръжте колата си в чистота и ред през цялото време. 4. Смогите анализира и измийте filfter за да направите прахосмукачка да има максимална и непрекъсната ефективност на почистване.Вид материал : ABS+Aluminium Type : Пылесосспециальные характеристики : Прахосмукачка за автомобил Homewight : 0.44 kg External Тестване Сертифициране : ce.

Опции за продукта

Свързани продукти