.

.

Преносим Вентилатор Климатик, Персонален Мини един изпарителен Охладител на Въздуха Тенис на Овлажнител Запотевающий Вентилатор с Дръжка,Тенис на Охладител Възд?

Преносим Вентилатор Климатик, Персонален Мини един изпарителен Охладител на Въздуха Тенис на Овлажнител Запотевающий Вентилатор

BGN 7.98

Наличност
На склад

❄Наслаждавайте се на хладен въздух през горещото лято - този персонален USB охладител на въздуха съчетава в себе си вентилатор, овлажнител и охладител заедно, може да се използва като вентилатор в безводна режим, овлажнител при добавяне на натурална вода и бързо охлаждане при добавяне на ледена вода.Вашият идеален партньор в това горещо лято естествен начин разпространява прохлада и лесно създава лична зона на охлаждане. ❄Тиха работа и led нощна светлина - Вграден високоскоростен бесщеточный двигател осигурява мощен вятър, но работи с ниски нива на шум, за да не се наруши съня.Освен въздушен охладител, той може да служи и с мек ночником, придружаващ ви през нощта.ВНИМАНИЕ : При работа като нощни лампи това устройство няма да се дават на вятъра. ❄Лесна работа - просто добавете вода в резервоара за вода от горните отвори, го свържете към порт USB захранване и включване на уреда, а след това се отпуснете и се наслаждавайте на свеж и влажен дъх. резервоар за вода 150ml може да продължи и да ви осигури с около 8 часове охлаждане на вятъра. ❄Компактен и портативен размер 151x150x171 мм, компактен размер, лек и преносим дръжка позволява лесно да го носите със себе си.Лесен достъп USB-дизайн на зареждане, този въздушен охладител може да се използва широко в офиси, хотели, дневни, спални, кухни, къмпинги и т.н. ❄Силен вятър-силен вятър отговаря на нуждата от бързо охлаждане.Дори в горещото лято може за кратко време да се охлади.Параметри : Име на продукта : Личен охладител на въздуха Обем на резервоара за вода : 150 мл Въздушен поток : 600 m3/h Материал : ABS Ток : 300 mah Режим на работа : бриз - нощна светлина Размер на продукта : 151x150x171 мм Цвят : черно, бяло (по избор) 【Функции】 1. Пълнофункционален и мощен, може да се използва като вентилатор може да се използва и като овлажнител на въздуха. 2. Фен на отрицателни йони има свой собствен нощен светлина, за да придружава вас, за да е безопасно да се спи през нощта. 3. Нейната лесно да носите със себе си.Където и да отидеш, да го вземат със себе си ще бъде трудно. 4. Дизайн с висока скорост и ниско ниво на шум няма да се отрази на вашата работа или сън.6. Екологичен и енергоспестяващ, USB зареждане, значително ще спести разходите си за електроенергия. 7. Продължителното охлаждане, е необходимо само да добавя се вода един път, може дълго охлаждане в продължение на 8 часа.Внимание : 1. Обем на резервоара за вода е 150 мл. Не добавяйте твърде много вода, за да се избегне препълване на вода. 2. При добавяне на вода, моля, сложи продукт на равна гладка повърхност, не наклонете го, за да се избегне пренаселването. 3. Не стоя с главата надолу и не наклонете устройството след добавяне на вода.Забележка : Моля, позволете 1-3 см (0.4-1.18") разликата се дължи на ръчно измерване и незначителни промени цветове за различните настройки на дисплея.Благодаря за разбирането, добър ден!Пакетът включва : 1 x USB Личен хладен въздух.

Опции за продукта

Свързани продукти