.

.

bob e-business Humidification Tower Фен Two in One USB Charging Air Conditioner Cooler Water Mist Humidifier (Цвят : розов)

bob e-business Humidification Tower Фен Two in One USB Charging Air Conditioner Cooler Water Mist Humidifier (Цвят : розов)

BGN 15.68

Наличност
На склад

_BOS_ е Изработен от материал ABS+GF+PC, който е много издръжлив. _BOS_ Две в едно : овлажнител за въздух вентилатор с двойна употреба, много икономичен и удобен. _BOS_ Ретро процес покритие, деликатен и компактен, лесен за носене. _BOS_ 220m Llarge капацитет на резервоара за вода, дълъг е тайната на охлаждане, животът в комфортна среда. _BOS_ Генериран шум е много малък и няма да се отрази на почивка и сън на вас и вашето семейство. 100% чисто нов и качествени Характеристики : Изработени от материал ABS+GF+PC, който е много издръжлив.Две в едно : овлажнител за въздух вентилатор с двойна употреба, много икономичен и удобен.Ретро процес плакировки, деликатен и компактен, лесен за носене.Резервоар за вода с капацитет 220m Llarge, дълготраен охлаждане тайна, живеещ в удобно environment Energy saving : Ползите фенове може да намали цената на консумацията на електричество домочадца и да се подобри циркулацията на въздуха.Намаляване на температурата в помещението и използването на климатици ще направи температурата на човешкото тяло нестабилна и некомфортной.Генериран шум е много малък и няма да се отрази на почивка и сън на вас и вашето семейство.Многофункционален циркулационна вентилатор може да се увеличи циркулацията на въздуха и донесе лек хладен бриз.През лятото ви позволи да се потопите в прохладата.Вдишайте свеж вятър, почувствайте естествен вятър комфортен струящегося въздуха, и вие няма да усетите умора след дълъг раздуване.Овлажнител за въздух вентилатор комплект само, други аксесоари демо на снимката не са включени!Инструкция за употреба : 1. Включете USB съединители на захранване (не по-малко 2А), индикаторът на захранването свети, уверете се, че се използва правилният източник на захранване (DC5 V). 2. Включете вентилатора и внимателно насочи гальванический превключвател нагоре, индикатор фен гори.В първия завой нагоре означава включването на подаване на ниско качество на въздуха.Включете го втори път, за да се включи подаването на въздух на средния диапазон.Завъртете нагоре за трети път, за да включите прецизност на подаването на въздух.Завъртете нагоре за четвърти път, за да изключите вентилатора и показател фен угасне. 3. Включете функцията за овлажняване и внимателно насочи гальванический превключвател надолу, индикатор овлажняване ще светне.Завъртете го надолу, за първи път, за да включи функция за продължително пръскане, и той автоматично ще се изключи след 3 часа.Завийте го втори път, за да активирате функцията индиректен пръскане.

Опции за продукта

Свързани продукти