.

.

Преносим Вентилатор Климатик, Персонален Охладител за Въздух с 3 Скорости, Мини Изпаряване Тенис на Овлажнител на Въздуха Запотевающий Fan Охлаждане на Въздуха за Д?

Преносим Вентилатор Климатик, Персонален Охладител за Въздух с 3 Скорости, Мини Изпаряване Тенис на Овлажнител на Въздуха

BGN 47.20

Наличност
На склад

【 3 режима на контролирана скорост на вятъра】За увеличаване на обхвата на вятъра и засилване на страхотен ефект персонален климатик е снабден с 3 скорости на вятъра ( висока, средна, ниска), 2 режима на вятъра (физическо / студен вятър) и двойни вентилатори.Можете свободно да регулирате силата и посоката на вятъра, получаване на различни охлаждащо удоволствие в горещо лято. 【5 в 1 Многофункционален персонален климатик】Това е не просто преносим мини-вентилатор на климатика, но и овлажнител на въздуха, персонален охладител на въздуха, въздушен филтър и на две безшумни вентилатори.Можете да използвате преносим вентилатор-охладител за къмпинг, за пътуване в кола, а също така е подходящ за стая, офис, гараж и кухня.Докато въвеждате с един персонален вентилатор, охладител, можете да се насладите на хладен вятър на всяко място. 【Регулируема цветна светлина 】Преносим вентилатор въздушен охладител вграден 7 различни цветове нощни светлини за начин на нощ и мека атмосфера.Помага за облекчаване на стреса и спи в добро настроение, вие получавате най-доброто психическо състояние, за да започне следващия ден си на работа и живот. 【Технология за бързо охлаждане】Функция спрей мъгла превръща водата на малки частици мъгла, може незабавно охлаждане на горещ, сух въздух в освежаващо и влажен въздух, и да ви незабавно се чувстват готино и приятно.Дали през лятото или през есента, преносим климатик ще ви помогне да избегнете сухота и хидратира кожата през целия ден. 【Преносим и не тече дизайн】Малък лек един изпарителен охладител на въздуха с гъвкава дръжка може да се поставят навсякъде, където ви харесва. голям капацитет 480ml използва загерметизированную дизайн кутии резервоар с вода и гъба като двойна застраховка за намаляване на появата на течове на вода.Преносим, лек, компактен персонален климатик използва технология за охлаждане на пулверизатор мъгла, която се тласка навън горещия въздух, а след това се навършва на хладен и влажен и свеж въздух, за да се охлажда околния въздух и да се създаде комфортна среда в помещението за вас и вашето семейство.

Опции за продукта

Свързани продукти