.

.

Ukoke USPC01W Smart WiFi Преносим климатик, работи с Алекса и горивото мобилно приложение, 12000BTU, 4 в 1 блок на променлив ток с хладно, топло, осушителем и вентилатор, до 400 кв. Мет?

Ukoke USPC01W Smart WiFi Преносим климатик, работи с Алекса и горивото мобилно приложение, 12000BTU, 4 в 1 блок на променлив

BGN 12.24

Наличност
На склад

★ Гласово управление – умен преносим климатик Ukoke ОВК работи с Алекса, за по-лесно включване/изключване на блока на променлив ток и регулира желаната температура с помощта на гласови команди. ★ Mobile App Control – Изтеглете приложението Ukoke в App Store на Apple и Android Play Store, за да управлява преносим климатик във всяко място чрез смартфон, таблет или компютър.Нашето приложение-това е вашият личен дистанционно управление смартфон, който позволява на потребителите лесно да управлявате всички продукти Ukoke Smart Home в едно приложение, което е по-лесно домашна и семеен живот. ★ Традиционен дистанционно управление – ръчно управление на преносим променлив ток с цифрова led панела на дисплея и предоставен на дистанционното управление. ★ Мултифункционално устройство 4-в-1-4 функции в 1 машина, ОВК, съчетаваща в себе си хладно, топло, изсушаване на въздуха и с висок, среден и нисък режим на вентилатор с добавена функция за рока, за да регулирате посоката на вятъра. ★ Висококачествена технология-капацитета на хладилната 12 K BTU охлажда до 400 квадратни метра площ за стая или среден размер.Преминете с охладител на нагревател, прогревая стаята си за по-малко от 10 минути.Екологично чист хладилен агент R410 A и ефективен компресор се намали нивото на шума до 53 db, което е достатъчно за поддържане на желаната температура по време на сън. ★ Преносимост – Лесна инсталация прозорец блок ac – просто закачете изпускателната маркуч към прозореца.Климатик се предлага с миещ се филтър, за да се спестят пари за закупуване на сменяеми филтри.Конструкцията с четири колела в долната част на устройството осигурява лесно и удобно преместване на дома, хол, кухня и спални. ★ Сертификати Преносим устройство ac Ukoke USPC01 W е сертифицирана от Intertek за осигуряване на безопасността и качеството на продуктите. ★1 година новата смяна-за всякакви проблеми с качеството, Ukoke предлага с 1 година от новата смяна. ★Не се колебайте да се обърнете към нас-нашият екип за поддръжка на клиенти ще отговори и ще реши проблема ви в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти