.

.

Имат противоплъзгаща Лента на Съединителя, на Стълбата Нескользящая Лента с Зелена Ивица Светещи в Тъмното Лепило за Степени Закрит/Открит Жаден Нескользящая Сиг?

Имат противоплъзгаща Лента на Съединителя, на Стълбата Нескользящая Лента с Зелена Ивица Светещи в Тъмното Лепило за Степени

BGN 15.67

Наличност
На склад

Имат противоплъзгаща лента Размер : 50 мм / 2 "ширина x 5 метра / 16,4 фута дълъг, светещ.Защитна лента е лесен за инсталиране и използване, просто трябва да махнете фолиото и разточете на мехурчета. ❷ Светлинен напомняне-залепваща лента със зелена флуоресцентни фолио свети в тъмното.Това ви позволява по-лесно да забележите край на стъпалата, за да се предотврати подхлъзване и падане през нощта, като по този начин намаляване на риска от наранявания и счупвания на костите. Непостоянен лепило и липсата на остатъци-Висококачествено лепило устойчиви на напукване или отслаиванию.Освен това, ако решите да замени или пренаредени стълбище лента на вашия етаж не остане никаква следа и щети. Предотвратяване на приплъзване-устойчива на плъзгане повърхност на лентата с чувство на абразивни хартия има противоскользящими свойства.Лентата е изработена от алуминиев оксид с шкурка 80, който създава дълго, превъзходно сцепление на хлъзгави повърхности, подобрява сигурността на вашето местоположение, идеално за тези места, като стълбища и други хлъзгави повърхности. Приложение-нескользящая лента е идеална за подчертаване на ръбовете на стълби и опасни-степенна скоростна кутия.Например, край погрузочной рампа, избени стълби, стъпала кино, двуетажни легла, стълби, стъпала, гараж и всички други потенциално опасни зони.Properties : .No на остатъка след отстраняване.Химическа и маслостойкость.Здрава, водоустойчива глина.Свети в тъмното до 8 часа.Агресивна повърхността с шкурка 80 за високо сцепление.Основен материал : чакъл, хартия, трайно акрилно лепило, флуоресцентно осветление.Подходящ за вътрешни и външни работи : .Подходящ за : плоски, чисти, гладки, твърди подове или повърхности (например, подове, стълби, стъпала, коридори, рампи, стъпала превозни средства).стълби за авариен изход, скеле, коридори, кина и т.н.) Не са подходящи за : груба, мека, влажна, прашна или пореста почва. 1. При прилагането на лента, уверете се, че контактната повърхност гладки, чисти и сухи. 2. Отрежете лента до желаната дължина и закруглите ъгли ножица. 3. Отлепете защитната хартия и поставете лента в правилното положение. (Ако температурата е ниска, моля, бавно топло го сешоар и остана на добри резултати). 4. Натиск се нанася равномерно от центъра на лента до двата края. (Изчакайте 24 часа). 5. Подвергните лента изложени на източник на светлина за известно време, така че тя блестеше в тъмното.Други съвети.Лентата поглъща 30 минути източник на светлина може да бъде светлина за известно време. (Колкото повече светлина се абсорбира, толкова по-лесно и по-дълго се задържа, след това бавно се разсейва).Ако светлинна ивица избледнява, не се притеснявайте, тя ще бъде доста ярка скоро след "зареждането" със светлина.

Опции за продукта

Свързани продукти