.

.

AIRIC 6 Калибър Кабели Накрайници 1/4 Родословна (M6) 10 бр. UL Тежкотоварни Батерия Кабелни Накрайници 6 AWG 1/4 Родословни Cable Завършва Луженые Медни Тръбни Накрайници Пръст?

AIRIC 6 Калибър Кабели Накрайници 1/4 Родословна (M6) 10 бр. UL Тежкотоварни Батерия Кабелни Накрайници 6 AWG 1/4 Родословни

BGN 9.59

Наличност
На склад

★ Конструированный за устойчивост : 6 AWG 1/4" кабелни накрайници на батерията прът са конструирани с сверхмощной конструкция за устойчивост на висока температура и по-голяма механична здравина. ★ Одобрен от UL и DIN 46235 : пръстеновидни клеммные уши одобрени от UL, отговарят на всички подходящи европейски стандарти.Той отговаря на стандартите на директивата ROHS.Отговаря на стандартите DIN 46235.Тел може да гофрировать или припаивать на медна наконечникам, по-безопасно проектиране с фиксирана затворена бележка в края конструкция с капачката, за да гарантира надеждността на връзката. ★ Високо качество : за Да се гарантира висока степен на проводимост, за да увеличите притока на ток, всички клеми накрайници медна тел, изработени от мед T2 със 100% отжигом.Ярката луженая повърхност за защита от корозия. ★ Лесна инсталация : Размер на проводника AWG и размер на прът проштемпелеваны на телени наконечниках, което дава възможност за универсално използване на един прът / винт за фиксиране на оборудването. ★ Широкото използване на Тези кабелни накрайници батерии са безопасни и надеждни, отлични за разпределителни кутии, морски пехотинци, голф-карти, соларни панели, домашни приложения и т.н. най-Добре да определите какъв размер ви нужен - това е размерът на дупка в перваза, за да клеми и диаметър на отвора на цевта за приемане на кабела.Те ясно са показани на графиката.Освен това, ако все още не знаете, кой от тях бихте искали да се откажете, моля, свържете се с нас за бърз отговор.

Опции за продукта

Свързани продукти