.

.

Aisooking Детски Подвижни Моющийся Тоалетна, Детска Тоалетна Пот на Стол, с Възглавница за почистване и Четка за Детски Тренировъчен Тоалетна (цвят : C)

Aisooking Детски Подвижни Моющийся Тоалетна, Детска Тоалетна Пот на Стол, с Възглавница за почистване и Четка за Детски

BGN 61.94

Наличност
На склад

Характеристики : Този детски гърне Тоалетна имитира възрастен тоалетна даде на децата реалистично обучение на гърне и да получите щастлив опит в независимия преминаване тоалетна.Мека и удобна : Мека възглавница помага на вашето бебе да се чувствате комфортно, докато седи на дивана, в същото време тя е подвижна за лесно почистване.Многофункционален на резервоара за вода : прахоустойчив, се предлага с кутия за съхранение на тъкани в задната част за съхранение на тъкани, тоалетна хартия или удобните неща.Противоскользящий : противоскользящий мат TPE в долната част на целия кръг, повишава триенето, което прави детето по-стабилен в тоалетната.Лесен за почистване : контейнер може да се свали отделно, подвижен резервоар за урина, лесен за почистване. - Реалистичен дизайн : това е като мини тоалетка, стол за възрастни.- Екологично чист нетоксичен и не е като мирис полипропилен материал, здрави и безопасни за децата." - Се предлага с кутия за съхранение плат на гърба за съхранение на тъкани, тоалетна хартия или удобните неща.- подвижна кофа за боклук, за да лесно извадете го и го почисти - Лесен монтаж : трябва само прикрутить на задната кутия за съхранение на тъкани винт.

Опции за продукта

Theme:
Kids Toilet
Material:
Non-Toxic PP
Recommended for 1-6 years old. :
Room:
Bath Room, Washroom
Type:
Toilet Potty Training Seat
Sub-Type:
Trainer Toilet Seat
Colour:
Pink/green
total measurement:
50x36x22cm/19.7x14.2x8.7in
Seat size:
33x28cm/13x11in
Internal dimensions:
16x22x11cm/6.3x8.7x4.3in
Package Content :
1x potty training toilet seat body :
1x Cleaning bag :
1x brush :
Notes:
1. It is measured manually, so there may have a tolerance of 1-2cm. :
2. Since the monitors are not calibrated the same, the colors of the items in the photos displayed on the computer monitor may be slightly different. :

Свързани продукти