.

.

Преносима Сгъваема Ръчна Количка Алуминиева Количка за багаж и Количка с Капацитет 165 килограма с бънджи кабел, Телескопична Дръжка, PVC Колела с Двойни Лагери за Пр?

Преносима Сгъваема Ръчна Количка Алуминиева Количка за багаж и Количка с Капацитет 165 килограма с бънджи кабел, Телескопична

BGN 52.32

Наличност
На склад

Използването на алуминий я прави едновременно здрава и лека.Той може да побере до 176 килограма стока за един път.Може да се сгъва неподвижно, за да се побере в колата, или се плъзгат по нещо за съхранение, ако това е необходимо, е лесно да го вземе за преместване на стоки по всяко време, когато това е необходимо.Благодарение на компактния си размер и лесно теглото можете да го сложите в раницата си, когато не се използва, и няма да се чувствате тежки.С две задвижващи колела ABS-пластмаса (въздух не е необходима) и се търкалят плавно и помагат на рамката се оформи с дебелина малко повече от 2 сантиметра.Шарикоподшипниковые колела позволяват количката плавно да се движите по почти всеки пода, такова като камък, килим и т.н. При сгъване на дръжка първо натиснете осигури продължителен дръжката до дъното.След това стиснете осигури продължителен дълга дръжка.Бонус черно бънджи кабел за връзване на езика за допълнителна сигурност.Идеален за транспортиране на инструменти, кутии, материали САМ, или семейно преместване на пътници, участници, изложби, офис или покупки на пазара и т.н. Също така можете да използвате в дома си и около него, в градината, по време на почивка или при посещение на фестивала.Независимо от това, движите ли се в кутии или разгружаете кола, тази е лесна ръчна количка изпълнява цялата тежка работа. 1. Нова и в добро състояние на 2. С приемането на първокласни материали и фина работа 3. Той е устойчив на абразия, за да се използва в продължение на дълго време 4. Сгъваема и сгъваема конструкция, спестяване на пространство 5. Лесно да носят със себе си тежък багаж Технически характеристики : 1. Цвят : син 2. Материал : алуминиева сплав и PVC и PP 3. Максимална натоварване : 165.35 паунда (75 кг) 4. Височина в сгънат вид : 23.62" / 60 см 5. Височина разширена : 39.37" / 100 см 6. Размери опорна плоча : (15.35 x 11.02)" / (39 x 28)см (Д x Ш) 7. Дебелина в сгънат вид : 1.97" / 5 см. 8. Тегло : 5.73 паунда (2.6 кг) 9. Предишните размери : (39.37 x 15.75 x 15.35)" / (100 x 40 x 39)см (Д x Ш x В) Пакетът включва : 1 x сгъваема ръчна количка.

Опции за продукта

Свързани продукти