.

.

Weed Гребец Tool - Ергономична Дръжка Инструмент за Отстраняване на Плевели, Градина/Тревата Weeder, Плевене Инструмент за Градината Тревата Земеделска Земя Трансплантац

Weed Гребец Tool - Ергономична Дръжка Инструмент за Отстраняване на Плевели, Градина/Тревата Weeder, Плевене Инструмент

BGN 7.78

Наличност
На склад

【Ергономична дръжка】Ергономична дръжка с контурными захватами пръстите леко влияние на ръцете и подобрява контрол, намаляване на умора на ръцете и китките.Отличен за градинари, за които е трудно да си инструменти с малки или тесни дръжки.Голям отвор за захващане на дръжката за лесно съхранение след употреба. 【Ще Получите целия корен, без да се налага да копаят отвори широко】Този ръчен трева отличен за отстраняване на досадни плевели, глухарчета и бодили с вашия двор и градина, оставяйки околните растения непокътнати.Включва устойчив на корозия алуминий с двузубым фитил вилици и ергономична дръжка. 【Премия Marterial】Това е премахването на градински плевели, изработени от алуминиева сплав, устойчив и издръжлив, този инструмент за плевене лесен, но не се огъват и не се чупи.Двухзубчатая вилица улавя плевели за корените,докато трайни вал се притиска към земята, и помага да се издигнат упорити плевели от почвата. 【Лост База алуминиева сплав+гумена дръжка Характеристики на продукта : Гребец трева-най-добрият инструмент за премахване на глухарчета, бодили и други инвазивни плевели в градина или двор с извит вал градински трева.Моля, обърнете внимание : Ако не сте доволни по някаква причина, моля не се колебайте да се свържете с нас, за всеки проблем на продукта и поръчка, ние се ангажираме 24 часа за поддръжка на клиенти.

Опции за продукта

Surface treatment:
Polish
Color:
Grey
Size:
12.4 inch long
Quantity:
1 pieces
Material:
aluminium alloy, stainless steel, wood; Aluminium Alloy+rubber handle
Product Features:
Weed Puller is the best tool for removing dandelions, thistles and other invasive weeds in the garden or yard with curved shaft garden weeder. :
Please Note:
If you are not satisfied for any reason, please feel free to contact us for any product&order problem, we promise 24 hours customer support. :

Свързани продукти