.

.

Gqbzz Зимни ръкавици за мъже и жени - Сензорен екран Анти - Еластична, Маншет - Термална Мека Вълнена Подплата - Вязаный Еластичен материал Водоустойчив, ветроупорен, т?

Gqbzz Зимни ръкавици за мъже и жени - Сензорен екран Анти - Еластична, Маншет - Термална Мека Вълнена Подплата - Вязаный

BGN 69.04

Наличност
На склад

☛Приятна и удобна подплата : Вътрешна облицовка е изработена от мека ворсистой вълна, ръкавици изключително удобни и топли, като се има предвид, че те не са обемисти!Освен това, благодарение на еластична плътна засаждане можете да пишете толкова бързо, колкото и без ръкавици. ☛ Високо-чувствителен сензорен екран, Благодарение на высокочувствительному проводящему материал на по-големите, показалеца и средните пръсти можете да носите ръкавици, за да докосване на екрана на вашия смартфон, таблет, i Phone или други устройства със сензорен екран. ☛ Триъгълник силикон нескользящий : Напълно покрити с триъгълен силикон в дланта си, можете да здраво стискане на волана по време на шофиране или уверено да си телефон, без да се притеснявате за това, че той се плъзга с ръцете си. ☛ Малка възглавница с добра засаждане и еластичност : Утолщенное еластично китката си запазва ръкавицата затворена около кожата и предпазва от сняг или вятър през зимата.А ръкавици достатъчно са устойчиви, да са облегать си ръце. ☛ Добре : Тези ръкавици са унисекс и еластични, и можете да ги изпратите като подарък на семейството си или приятелите си, без да се притеснявате за този проблем размер.Това е много хареса.Product description Brand : Gqbzz Color : black, grayproduct характеристики : _BOS_ Лека и приятна трехслойная плат-топло, водоустойчив, мека _BOS_ Просто водоустойчив, не е водоустойчива, не може да бъде потопен във водата!)√ Върховете на пръстите със сензорен екран от микрофибър-чувствителни и удобни _BOS_ Нескользящая силиконова длан-допълнително сцепление и еластичност _BOS_ Дълги еластични плетени маншети – ветрозащитный, здраво приятелка, унисекс _BOS_ са Много подходящи за колоездене, шофиране, бягане, ходене на домашни любимци, туризъм, каране на ски, мотоциклети и т.н. Изберете зимни ръкавици като коледен подарък за своя баща, майка, съпруг, съпруга, син, дъщеря и приятелите.През зимата те ще се чувстват по-топло.В комплекта са включени : "Чифт ръкавици.

Опции за продукта

Свързани продукти