.

.

JHJX Тест на Качеството на водата Дръжка/Измерване на проводимостта/Резервоар за питейна Вода Тест на качеството на водата TDS/ЕО/Тест на температурата Дръжка 3 в 1,бял?

JHJX Тест на Качеството на водата Дръжка/Измерване на проводимостта/Резервоар за питейна Вода Тест на качеството на водата

BGN 76.16

Наличност
На склад

1 : Тази нова дръжка тест на качеството на водата може да се прикрепя към рибата и креветкам, водоочистке домочадца, хидропоника култура, промишлено тестване на качеството на водата, etc.всичко е възможно!. 2 : Функция за заключване : лесно се чете и се записва, заедно блокиран четене. 3 : 5 минути функция за автоматично изключване, батерията няма да работи, крал на икономия на енергия, не е необходимо да се замени батерията за цял живот. 4 : Обхват на измерване : Проводимост : 0-19990us/cm, TDS : 0-19999ppm, Цельсий : 0.1-80.0°C, Фаренгейт : 32.0-176.0°F, точност : ±2%. 5 : 100% доставка : Ако имате някакви въпроси или недоволство след получаване на продукта, ние ще осигурим приятелска сервизно обслужване и гаранция за връщане на парите.Тип : Портативен РН-метър Режим дисплей : цифров дисплей Обхват на измерване : 0-19999ppm.

Опции за продукта

Свързани продукти