.

.

Дъска Метър качеството на водата, Модул на теста ТДС Висока Точност Лесно Свързване на течността, работещи на Монитора на нивото на Мътност 0~1000ппм Мътност за ДИИ

Дъска Метър качеството на водата, Модул на теста ТДС Висока Точност Лесно Свързване на течността, работещи на Монитора

BGN 11.67

Наличност
На склад

Приложение : Използва се за контрол на качеството на водата за домакинството вода и хидропоника, много лесно се свързва.Дейност : Има изход аналогов сигнал 0~2.3 V, също съвместим със системи за управление на 5 V и 3.3 V, почти.Модул TDS : С помощта на сензорен модул вие можете да направите тестер TDS със собствените си ръце, за да лесно да се провери чистотата на водата.Стабилна работа : Източник на възбуда е сигнал ac, което предотвратява поляризацию сонда за осигуряване на точността.Здрава ползи : Водоустойчивый сондата може да се потапя във вода за дълго време, което също здраво се за дълга употреба.Функция : 1. Модул TDS : С помощта на сензорен модул вие можете да направите тестер TDS със собствените си ръце, за да лесно да се провери чистотата на водата.2. Дейност : Има изход аналогов сигнал 0~2.3 V, също съвместим със системи за управление на 5 V и 3.3 V, почти.3. Стабилизиран работа : Източник на възбуждане сигнал AC, предотвратяване на сондата от поляризация, за да се гарантира точността.4. Здрава ползи : Водоустойчивый сондата може да се потапя във вода за дълго време, което също здраво се за дълга употреба.5. Приложение : Използва се за контрол на качеството на водата вътрешна вода и хидропоника, много лек, за да се обедини.Спецификация : Тип деталя : Модул сензор TDS Материал : Печатна платка Входно напрежение : 3.3~5.5 VOutput Сигнал : 0~2.3 VWorking Vurrent : 3~6m ATDS Обхват на измерване : 0~1000ppm Точност на измерване : ±10% F. S. (25℃)модул Интерфейс : XH2.54-3 PElectrode Интерфейс : XH2.54-2 PNumber игла сонда : 2pcs Probe Интерфейс на свързване : XH2.54-2 PProduct Описание : Това оборудване може да се използва за общо измерване на качеството на водата домочадца.Стойността на TDS чешмяната вода е в рамките на 100, а стойността на TDS пречистена вода-в рамките на 10. Сензор TDS се използва за измерване на стойността на TDS вода, както и стойността на TDS може да се отрази на чистота на водата и може да се използва за тестване на качеството на водата в областта на битова вода и хидропоника.Списък с пакети : 1 x TDS сензор Module1 x Cable1 x Probe Note : 1. Сондата TDS не може да се използва във вода над 55℃.2. Сондата TDS не трябва да бъдат поставени твърде близо до ръба на съда, което може да повлияе на дисплея. 3. Корона и сонда TDS е водоустойчив и може да бъде потопен във вода, но интерфейс на свързване и заплащане на предаване на сигнала не са водоустойчиви.Моля, обърнете внимание на употребата.

Опции за продукта

Item Type:
TDS Sensor Module
Material:
Circuit Board
Input Voltage:
3.3~5.5V
Output Signal:
0~2.3V
Working Vurrent:
3~6mA
TDS Measurement Range:
0~1000ppm
TDS Measurement Accuracy:
±10% F.S. (25℃)
Module Interface:
XH2.54-3P
Electrode Interface:
XH2.54-2P
Number of Probe Needle:
2pcs
Probe Connection Interface:
XH2.54-2P
Product Description:
This equipment can be used for general household water quality measurement. The TDS value of tap water is within 100, and the TDS value of purified water is within 10. The TDS sensor is used to measure the TDS value of water, and the TDS value can reflect the cleanliness of water and can be applied to water quality testing in the field of domestic water and hydroponics. 
Package List:
1 x TDS Sensor Module :
1 x Cable :
1 x Probe :
1. The TDS probe cannot be used in water above 55℃. :
2. The TDS probe should not be placed too close to the edge of the container, which will affect the display. :
3. The head and of the TDS probe are waterproof and can be immersed in water, but the connection interface and signal transfer board are not waterproof. Please pay attention to use. :

Свързани продукти