.

.

PUSOKEI 2‑in‑1 PH и ORP Контролер Киселинност Контролер Алкалност PH/ORP Dual touch дисплей(#4)

PUSOKEI 2‑in‑1 PH и ORP Контролер Киселинност Контролер Алкалност PH/ORP Dual touch дисплей(4)

BGN 45.36

Наличност
На склад

Приет метод за измерване в реално време, т.е. двойно измерение показва стойността на рН от 0.00 до 14,00 и значение ORP от -1999 до 1999 mv.Регулатор на PH е изработен от висококачествена ABS‑материал, който е траен и не е лесно да се повреди.Контролер PH и ORP 2‑в‑1 може да се измерва и показва стойност на PH и стойността на окисление‑за възстановяване (ORP), оборудван с гнездовыми електроди BNC и две изходни контакти хранене.Лесен за използване, можете да промените стойността на измерване, което искате да гледате, да не натискате никакви бутони.Храня се с променлив ток, той е много подходящ за дългосрочно наблюдение и контрол на качеството на водата.Функция : 1. Приет метод за измерване в реално време, т.е. двойно измерение показва стойността на рН от 0.00 до 14,00 и значение ORP от -1999 до 1999 mv.2. Лесен за използване, можете да промените стойността на измерване, което искате да гледате, да не натискате никакви бутони.3. Контролер PH и ORP 2‑в‑1 може да се измерва и показва стойност на PH и стойността на окисление‑за възстановяване (ORP), оборудван с гнездовыми електроди BNC и две изходни контакти хранене.4. Публикувано на действие на сила AC, той е много соответствующ за дългосрочно наблюдение и контрол на качеството на водата.5. Регулатор на PH е направен от висококачествен материал ABS, която е здрава и не е лесно да се повреди.Спецификация : Тип деталя : Регулатор ORP PE-АША Материал : Абсмодель : PE-АШ-803вфункция : измерва се стойността на ORP/стойност PE-АШ качеството на водата чрез Измерване на броя : ORP : -1999~1999мВ; PE-АШ : 0.00~14.00 PE-АШ Accuracy : ORP : ±5мВ; PE-АШ : 0.05 PE-АШ PHResolution : ORP : 1мВ; PE-АШ : 0.01 Контрол PHSetting Ред : ORP : -1999~1999мВ; PE-АШ : 0.00~19.99 Работа околна температура : 0-50℃, влажност на въздуха

Опции за продукта

Item Type:
PH ORP Controller
Material:
ABS
Model:
PH-803W
Function:
measure ORP value/PH value of water quality
Measuring Range:
ORP
Accuracy:
ORP
Resolution:
ORP
Setting Control Range:
ORP
Operating Environment Temperature:
0-50℃, humidity
Display:
4-digit LCD display
Scope of Application:
suitable for places that need water quality monitoring, such as fish hatching, wine production, swimming pools (bathrooms), laboratories, water quality management, middle schools and universities, floral analysis fluid (PH value), pond, various industries, etc.
How to Use:
1. Plug in the power supply and turn it on. :
2. Connect the PH and ORP electrodes respectively. :
3. Remove the protective cover. (Do not touch the electrode bulb with your hands to avoid contamination. The glass bulb is fragile and avoid damage by knocking.) :
4. After cleaning the electrode with distilled water or alcohol, wipe off the water on the plastic shell and shake off the :

Свързани продукти