.

.

Лентата ИТМ Калкулатор Загуба на Тегло Штангенциркуль на Мастните Натрупвания Нетоксичен Индексът на Телесна Рулетка за Бедрата

Лентата ИТМ Калкулатор Загуба на Тегло Штангенциркуль на Мастните Натрупвания Нетоксичен Индексът на Телесна Рулетка за

BGN 57.20

Наличност
На склад

Може да се използва за измерване на BMI, индекс на телесна маса, обиколка на гърдите, обиколката на талията, обиколка на корема, широкият диапазон на измерване.BMI-това е неутрален и надеждни пощенски код, който се използва широко в света за измерване на степента на затлъстяване и здравето на човешкия организъм.Нанесете върху ръцете, гърдите, талията, прасците, бедрата, задните части и т.н. В съответствие с вашите различни изисквания за измерване.Не съдържа никакви химически състав, нетоксичен и безвкусен, има висока устойчивост на топлина, устойчивост на корозия, устойчивост на киселини и алкални съпротива.Измерване на лента е проектирана с точна мащаб с единица за измерване см, от една страна за мъжете и друга за жените.Функция : 1. Не съдържа никакви химически състав, нетоксичен и безвкусен, има висока устойчивост на топлина, устойчивост на корозия, устойчивост на киселини и алкални съпротива.2. Може да се използва за измерване на BMI, индекс на телесна маса, обиколка на гърдите, обиколката на талията, обиколка на корема, широкият диапазон на измерване.3. Нанесете върху ръцете, гърдите, талията, прасците, бедрата, задните части и т.н.Отговарят на различни изисквания за измервания.4. ИТМ е неутрален и надежден индекс, който обикновено се използва в света за измерване на степента на затлъстяване и здравето на човешкото тяло.5. Измерване на лента е проектирана с точна мащаб с единица за измерване см, от една страна за мъжете и друга страна за жени.Спецификация : Тип елемент : BMI Tape Material : Пластмасов корпус, PVC-панделка, метален пръстен Област на приложение : BMI рулетка за измерване на талията, фитнес, загуба на весадизайн със скалата, с единица за измерване см, от едната страна, за да се използва от мъже и от другата страна е за употреба от жени Дължина на лентата : прибл. 150 см / 59,1 Неприменимые части : ръце, гърди, талия, прасеца, бедрото, седалището и така нататък Употреба : 1. Щракнете върху бутона по средата, за да въвлече лента measure If сте на диета, помогнете измерване на формата на вашето тяло и проверка на напредъка си Просто издърпайте рулетка, и резултатите ще бъдат записани място 2. Функция за прибиране и заключване на бутона за осигуряване на удобно измерване на ИТМ (наричан индекс на телесна маса), се изчислява като се раздели теглото в килограми на височината в метри на квадрат.Той предимно се използва за области.Когато е необходимо да се сравни и анализира здравословното влияние на теглото на човек на хора с различен ръст, индекс на телесната маса е неутрален и надежден индекс, който обикновено се използва в света за измерване на степента на тлъстината и на здравето на човека.ИТМ се изчислява въз основа на вашия ръст и тегло.BMI-това е класирането метод за оценка на степента на затлъстяване, призната в целия свят.На света.

Опции за продукта

Item Type:
BMI Tape
Material:
Plastic case, PVC tape, metal pull ring
Scope of Application:
BMI tape measure, waist measurement, fitness, weight loss
Designed with scale, with the unit of cm, one side for men use and the other side for women use :
Tape Length:
Approx. 150cm / 59.1in
Applicable Parts:
Arms, chest, waist, calf, thigh, buttocks and so on
Usage:
1. Press the button in the middle to retract the tape measure :
If you're on a diet, help measure your body shape and check your progress :
Just pull the tape measure and the results will be locked in place :
2. Button retract and lock function to ensure comfortable measurement :
BMI (called Body Mass Index) is calculated by dividing weight in kilograms divided by height in meters squared.It is mainly used for statistics. When it is necessary to compare and analyze the healthy effects of a person's weight on people of different heights, BMI is a neutral and reliable index, which is commonly used in the world to measure the degree of fatness and healthy of a person. :
BMI is calculated from your height and weight. BMI is a classification method for assessing the degree of obesity recognized in the world. The Worl :

Свързани продукти