.

.

Xhwyf Женски удобни Пешеходни Сандали с извита подкрепа, Дамски Спортни Пешеходни Сандали, подходящи за плажа/басейна/Круиз/Пътуване/сватба Водоустойчив сандали (Цв?

Xhwyf Женски удобни Пешеходни Сандали с извита подкрепа, Дамски Спортни Пешеходни Сандали, подходящи за плажа/басейна/Круиз/Пътуване/сватба

BGN 26.64

Наличност
На склад

1. Качество на ръчно изработени : Отгоре е изработена от найлон с нажежаема ръчно изработени, а стъпалата са изработени от висококачествени изкуствени материали. 2. Идеална ежедневни обувки : независимо дали пътувате с лодка, на плажа или в един ден пътуване.Тези лесни и атрактивни сандали-единствената обувки, която ви е необходима. 3. Удобна подметка : подметка + гумена подметка-супер мека и удобна амортизирующая подметка EVA-усещането е, като да ходиш на въздушна възглавница.В плочата се използва висококачествена гума, която е много подходяща за разходки и по-дълги разходки. 4. Водоустойчивост : Можете да носите нашите ежедневни сандали на плажа по време на каране на каяк или всяка друга дейност, свързана с вода, без да се притеснявате за тяхната повреда. 5. Перфектни шивашки : Нашите сандали-това са подаръци за млади момичета, юноши и жени от всички възрасти.Размер (размери сандали 6, 7, 8, 9, 10 и 11). 1. Качество на ръчно изработени : отгоре е изработена от найлон с нажежаема ръчно изработени, а стъпалата са изработени от висококачествени изкуствени материали.2. Идеална ежедневни обувки : независимо дали пътувате с лодка, на плажа или в един ден пътуване.Тези лесни и атрактивни сандали-единствената обувки, която ви е необходима. Удобна подметка : подметка + гумена подметка-супер мека и удобна амортизирующая подметка EVA-усещането е, като да ходиш на въздушна възглавница.В плочата се използва висококачествена гума, която е много подходяща за разходки и по-дълги разходки.4. Водоустойчив : Можете да носите нашите ежедневни сандали на плажа по време на каране на каяк или на всички свързани с водата дейности, без да се притеснявате за повредата, размер (размери сандали 6, 7, 8, 9, 10 и 11).

Опции за продукта

Свързани продукти