.

.

NYKK Диспенсер За Сапун/Комплект Аксесоари За Баня, Държач за Кутии За Сапун Сливная препарат за съдове препарат за съдове, Сапун Saver препарат за съдове Калъф Контейн?

NYKK Диспенсер За Сапун/Комплект Аксесоари За Баня, Държач за Кутии За Сапун Сливная препарат за съдове препарат за съдове,

BGN 27.44

Наличност
На склад

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН : повишаване на декора на банята на нови стилни височина с помощта на този комплект аксесоари за баня, изключително ерудиран и придающего допълнителна елегантност на банята, е подходящ за подарък за нов дом или сватба.Дърворезба, прозрачно дърво зърно, здрава и устойчива, не е деформиран лесно, красиво и практично.В долната част има малка дупка, за да сапунерка остава суха, а тя може бързо да се източи сапун, така че сапунът ще продължи по-дълго.Размер на продукта : 6*11*14 см, материал, изделия : дърво арт.Сапун ястие, може да бъде поставен в бани, кухни, бани и т.н. може да побере НЯКОЛКО ПОТРЕБИТЕЛИ : Тези комплекти се добавя функционален бар до втория и главният декора на банята, отговарящи на нуждите на много потребители.Име на продукта : Сапун Box Product материал : дърво art Product размер : 6*11 * 14cmprompt : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка 0-3 виж Моля, приемете 2. Стоки, различни от продукти, които не са включени в фото3 на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер на ръчно измерване, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като правило, ние ще ви изпратим в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти