.

.

LOSYU Стенен Държач сапун ястие във формата на Кълбо, Творчески Самозалепващи се Двуслойни Притежателите на Гъба За Сапун с Рафтове за Съхранение, Душ, Баня, Кухня (Цв?

LOSYU Стенен Държач сапун ястие във формата на Кълбо, Творчески Самозалепващи се Двуслойни Притежателите на Гъба За Сапун

BGN 16.04

Наличност
На склад

★ Креативна стойка за сапун във формата на топка, нека вашата баня ще бъде чист, чист и подреден, мультисценовое прилагане, кухня, баня и балкон стъклена огледални плочки мрамор и други гладки стени. ★ Как да използвате : поставете бутона запис смайлика на сапун и да го смуче на диска _BOS_ е изработен от материал ABS нетоксичен и безвреден, екологично чист и здравословен, просто креативността, е добър художествен украшение в къщата!. ★ Безвинтовая инсталацията не е лесно отвалиться, вълшебни етикети, за да създадете домашна тенденция за съхранение и да се създаде най-добрият домашен опит, изпращане на лош вкус кука. ★ Горната водоустойчива кутия за съхранение може да се съхранява на часовници и бижута при къпане или измиване на дрехи, а също така може да съхранява различни видове сапуни.Поддръжка : За да се получи подходяща сапун ястия, моля, проверете размера, преди да купите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по някаква причина не сте доволни, след получаване на сапун ястия LOSYU, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Титуляр сапун ястия LOSYU е прост и стилен дизайн.Той функциональен и е идеално за вашата баня и кухня.Материал : ABS Plastic Product Размери : както е показано на фигура Стил на инсталацията : непрекъснато стикерпакет : 1 x полк за баня, безшевни стикери Ръководство за инсталиране : 1. Почистете повърхността там, където тя трябва да бъде инсталиран.2. Повдигна задния капак, след това залепете етикети върху чиста повърхност.3. Дръж рафта за съхранение на куки.За оптимално използване : 1. Използвайте продукта след 24 часа след инсталацията.2. Ако имате нужда да се откъсне на етикети, моля, използвайте сешоар за да се затопли етикети, а след това да се откъсне от тях.3. Наклеивайте етикети само на гладка твърда повърхност.Моля, НЕ наклеивайте стикери боядисани стени и тапети, тъй като това ще си боя или тапети.Благодарим ви за посещението на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще отговорим на вашия въпрос в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти