.

.

Перьевые парцали ръчно изработени, използвани за почистване на мебели, автомобили, компютри, климатици, улесняват работата на дома (размер : 28,7 инча)

Перьевые парцали ръчно изработени, използвани за почистване на мебели, автомобили, компютри, климатици, улесняват работата

BGN 76.48

Наличност
На склад

Прашници от пера, размер : 23,6 инча , 28,7 инча , 28,8 инча-Силна электростатической адсорбция на прах.Прашници от пера, направени от меки пера ръчно изработени, не е лесно отваливаются и безопасни за употреба.Прашници от пера, пыльник от микрофибър с удължен шесто, лесно се почиства тавани, паяжина, стени, вентилатори и лампи.Перьевые парцал, парцал е чудесно за почистване на прах в автомобил, офис, компютър, климатик, телевизор, електрическата крушка, албум със снимки и други домакински уреди от прах, почистване на прах с мека мебел, маса, гардероб, щори и т.н. Прашници от пера, ние имаме най-топло и отговорно обслужване на клиентите.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви други проблеми.Duster - вашият перфектен помощник в дома си - направете дома си чист и чисти!Тази перьевая парцал може да улавя и улавя мръсотия и прах электростатически, свеждане до минимум на спад на прах.Парцал за почистване на Дълга цилиндрична форма парцал, който ще ви помогне лесно почистване на високите места.Пыльник писалка за прах монтаж на таван фенове Cleaning High, изработени от материали, писалка, прави сте чисти easier NOTE : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да възникнат малки разлики в цвят, моля, извинете ме.3. Посочените по-горе данни връзки, ръчно измерване може да бъде погрешно, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.4. Този продукт не включва елементи, освен прашник.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти