.

.

Alipher Harvest Festival Gnome Собственоръчно Faceless Кукла Сладко Thanksgiving Gnome Household Dwarf Gnome Plush Autumn Decoration Кукла Desktop Ornament for Holiday (4)

Alipher Harvest Festival Gnome Собственоръчно Faceless Кукла Сладко Thanksgiving Gnome Household Dwarf Gnome Plush Autumn

BGN 35.84

Наличност
На склад

*Материал : плюш+плат,размер : както е показано на фигурата. * РЪЧНА работа : поради факта, че всяка плюшен кукла е изработена ръчно, затова са различни две ще има някои различия в размера и теглото.Очарователен шапка с олио дизайн, подходящи за есента на деня на благодарността. *Украса на празника на реколтата/Деня на благодарността : Тези джуджета могат да украсят вашия дом по-ярко и да добавите повече цвят към живота ви.Сложете го във всяко удобно за вас място, това може да ви донесе много удоволствие. *Декоративни подаръци : заради привлекателен външен вид и благоприятна конотации, дали е хол, кухня, селска къща, етажерка, маса, прозорец или като подарък за Деня на благодарността роднини и приятели, това е най-добрият избор, Хелоуин, фестивал на възкресението, Коледа, рожден ден. *【Лъки Harvest Gnome】Късмет!Той е много подходящ за разпространението на духа на джудже празник на реколтата и олицетворява късмет.Перфектен празник на реколтата джуджета подарък за семейството и приятелите си или колектори, те ще обичам тези момчета!". "*Материал : плюш+плат,размер : както е показано на фигура. * Ръчна работа : от-зад всяка една плюшена кукла ръчно изработени, така че различните два ще има някои различия в размера и теглото.Очарователен шапка с олио дизайн, подходящи за есента на деня на благодарността. *Украса на празника на реколтата/Деня на благодарността : Тези джуджета могат да украсят вашия дом по-ярко и да добавите повече цвят към живота ви.Сложете го във всяко удобно за вас място, това може да ви донесе много удоволствие. *Декоративни подаръци : заради привлекателен външен вид и благоприятна конотации, дали е хол, кухня, селска къща, етажерка, маса, прозорец, или като подарък за Деня на благодарността роднини и приятели, това е най-добрият избор, Хелоуин, фестивал на възкресението, Коледа, рожден ден. *【Лъки Продуктивен джудже _BOS_ Късмет!Той е много подходящ за разпространението на духа на джудже празник на реколтата и олицетворява късмет.Перфектен празник на реколтата джуджета подарък за семейството и приятелите си или колектори, те ще обичам тези момчета!".

Опции за продукта

Свързани продукти