.

.

SenseAGE x ergomi Магнитен Чантата си за мобилен телефон, Тънък Ергономичен зарядно устройство за телефон Херкулес, Шкаф за Офис бюрото, Съвместима с iPhone 12 mini/12/12 Pro/12 Pro Max, К?

SenseAGE x ergomi Магнитен Чантата си за мобилен телефон, Тънък Ергономичен зарядно устройство за телефон Херкулес, Шкаф

BGN 9.59

Наличност
На склад

[Универсален опит в гледане] : Поставка за телефона на бюрото ви осигурява удобни ъгли 30° и 60°.Поставяйки го на масата, вие ще можете с един поглед да видят входящите съобщения и разговори или гледане на видео по време на работа, готвене или хранене. [Ергономичен дизайн] : Благодарение на удобния ъгъл на видимост тънка поставка за мобилен телефон позволява на телефона да стои стабилно, така че можете да освободи ръцете си за други неща. [Ултратънък] : ултра тънък чантата си за телефон тежи само 1,02 грама и е тънък, като монета, с дебелина 0,16 инча.Оставете си чантата на къщата и донеси необходимите карти на телефона в чантата си Херкулес. [Безопасно и удобно] : С помощта на силен вграден магнит, просто я закрепете в задната част на вашия i Phone 12 series или друг своята практика с Mag Safe.Херкулес поддържа до две карти и экранирован, така че тя е безопасна за кредитни карти. [Работа с Mag Safe] : Чантата си мобилен телефон Херкулес е съвместим с i Phone 12 mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max и чехлами с Mag Safe.

Опции за продукта

Свързани продукти