.

.

Регулируема Поставка За мобилен Телефон, Ъглова Регулируема По Височина Поставка за Мобилен Телефон на Бюрото, Калъф Удобен калъф Телефон Поставка за Маса (черен)

Регулируема Поставка За мобилен Телефон, Ъглова Регулируема По Височина Поставка за Мобилен Телефон на Бюрото, Калъф Удобен

BGN 4.77

Наличност
На склад

【ВИСОЧИНА И РЕГУЛИРУЕМ ъгъл на притежателя на ТЕЛЕФОНА】Притежателя поставка за телефон отговаря на эргономичному дизайн.Няколко ъгли могат да бъдат коригирани в съответствие с вашите различни изисквания за гледане, което ви гарантира удобен ъгъл на виждане, който помага да се определи вашия стойката и намаляване на напрежението на врата и гърба. 【Супер здрав и напълно защитен панел】Регулируема поставка за телефон с изящен корпус от алуминиева сплав може постоянно да държи телефона си.Напълно покрити с горните облицовки и метални утяжеленное противоскользящее основата на добре защитите устройството от надраскване и подхлъзване.Гумена уплътнението в долната част на каботажните ви позволява да кликнете на телефон, да не промени по него. 【Сгъваем и преносим】Компактен и лек дизайн позволява лесно да го сложи в раница или джоб.Той е идеален за гледане на видео, четене и учене, игри, видео разговори и видеоконферентна връзка, използването на Facetime и гледане на You Tube.Идеален спътник за пътуване. 【Поставка ЗА телефон С комфортен дизайн】Има запазено отвор за зареждане, удобна за зареждане на вашите устройства по време на използване на тази влакчета.USStar Store винаги се стреми да предоставим на клиентите си щастлив опит. 【Универсална съвместимост】Регулируема поставка за мобилен телефон подходяща за Nintendo Switch и всички размери на смартфони и таблети дори с калъф, i Phone 12 Pro Max 11 Pro XS Max XR XS X 8 Плюс 8 7 Plus на 7 6 S Plus 6 S 6 SE, Samsung Galaxy S10 S10e+ S9 S10+ S8 S9+ S8 Note 10 9 8, Google Pixel, i Pad air, i Pad mini и т.н. Ако вашето устройство с калъф, моля, уверете се, че дебелината на вашето устройство не повече от 0,8 инча.Характеристики на продукта : 1. Сгъваем телескопичен държач телефон, регулируема по височина и ъгъл на наклона, малък размер,стабилен и гъвкав, подходящ за мобилни телефони и таблети. 2. Ергономичен дизайн, идеален ъгъл на наклон и височина, намаляват умората от раменете и шията. 3. Ъгъл регулируеми, бар на подкрепа може да се регулира от 90°, в края на скобата може да се регулира от 90°.Укрепване на планк може да се простря. 4. Удобен за дневна, преносима и лесна за носене.нескользящий силикон, противоскользящий и устойчив на надраскване.Запазено отвор за зареждане, можете да се зарежда по време на гледане на филми или игри. 5. Висококачествен материал, здрав и стабилен.Широка съвместимост, идеален за мобилни и таблет устройства по-долу 12,9 инча 6. Той може да действа като огледало, за да приведе в ред своя външен вид Параметър на продукта : Материал : ABS, силикон, метал.Цвят : черен, бял, розов, зелен Опаковка в комплект : 1x маса сгъваема поставка за телефон.

Опции за продукта

Свързани продукти