.

.

200 бр. Шнола За Коса, Segbeauty 70 мм и Тясна Четка За стилизиране Essentials Щипки За Коса, Невидим Blond Метален Сейф Скоба За Коса Набор, Топката Съвет Фиби За Коса-Аксесоари за ?

200 бр. Шнола За Коса, Segbeauty 70 мм и Тясна Четка За стилизиране Essentials Щипки За Коса, Невидим Blond Метален Сейф

BGN 8.79

Наличност
На склад

【Тесен шнола за коса на Боби】Segbeauty 70 мм Четка За стилизиране Essentials Щипки За коса, Невидими Метални Щипки За коса, Топка .Фиби за коса с топчета, Салонные Щипки за коса за оформяне на Косата за всички, прически, 200 бр, Блондинка. 【Създаването на различни прически】Тези основи за полагане предназначени за светли коса, гладко смесваше с прически, френски swirls, плитки и много други.Разработен със заоблени краища за лесно използване. 【За ежедневна употреба】Те са лесни за използване и осигуряват надеждна фиксация през целия ден.Тези шипове за стайлинг на коса са идеални за ежедневна употреба. 【Забавно да се използва за всички случаи на живота】Игли са изключително трайни и не зацепят и не порвут косата.Красиви аксесоари за дами или момичета, прически, перуки, подреждане или с натрупване на косата.Предлага се в различни цветове, които да допълват всяко облекло, тези елегантни боби съчетават в себе си функционалност и оформена с непринудена лекота.

Опции за продукта

Свързани продукти