.

.

Китайските Пръчици За Коса,S925 Сребро Косата Нож Родословни Ретро Традиционен Китайски Класически Пръчки Вилици/Проблемни Цветя На Божур Религиозно Писание/Бижут?

Китайските Пръчици За Коса,S925 Сребро Косата Нож Родословни Ретро Традиционен Китайски Класически Пръчки Вилици/Проблемни

BGN 75.76

Наличност
На склад

Материал : сребро; Размер-дължина : 165 мм; Общо : 20 г; Той изгладен и ръчно резбован, зряло майсторство и изискан и уникален естетичен дизайн ще ви донесе уникален темперамент.Кожата приятен и удобен, не се поддава на алергии.Китайски аксесоари за коса : Нашите сребърни пръчици за коса S925 са класически китайски дизайн и са пълни с ретро-стил.Носенето ще даде своя рокля на традиционната женственост, ще ви направи привлекателна и ще спечели маса комплименти.Фризьорски инструменти : Пръчици за коса в китайски стил са удобни за вас, за да направите със собствените си ръце различни прически, които можете да използвате, за ежедневни дейности или изискан лукс, сватби, партита и за ролеви игри.Те са много подходящи като изискани бижута, за да добавите интерес към вашия стил.Ретро и елегантни стилове ще ви позволи да видите, че той изглежда по-изящно и елегантно.Сигурност и надеждност : Нашите фиби за коса е много гладка, перфектно работят, много пъти полируются и се чувстват много комфортно; редовната употреба ще ги направи по-гладка и блестяща.Смислени подаръци : Тези ретро-щипки за коса с кичури-красивите подаръци за жени и момичета, които обичат традиционните аксесоари за коса.Можете да дарите своите роднини и приятели в Деня на св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден ден и Нова година.Или членовете на семейството, те ще ги много обичам.Прът за коса, ретро и елегантен дизайн, лесен за използване, лесно да създадат своя собствена коса.Подходящ за повечето жени, с различни прически; използвайте пръчици за хранене, за да завърже кръгли глави или ролетни гъста къдрава коса.Подходяща за всеки цвят на косата, е много подходящ за дълга коса, тя е много очарователна, без допълнителни украси.Като просто се носи : 1. Завържете сферична или полусферическую глава. 2. Поставете шпильку в завязанную шаровую глава и я закрепете.Как да се поддържа продължително носене на черно? 1. Добавете сода за хляб в чиста вода, след това измийте и почистете. 2. Използвайте мека кърпа, напоена в пастите за зъби, за да почистите украса, след това ги изплакнете с вода, а след това избършете с памучен плат. 3. Сребърни бижута е най-добре да се избягва контакт с морска вода, парфюм горещи извори и т.н. 4. Ако не го носите, вие можете да го сложите в изолиран от въздуха контейнер, като фланелевая чанта или в ковчег за бижута, за да запазите вашите сребърни бижута като нови!Това е неподвластен на времето стил, елегантен и двигател.Можете да ги използвате всеки ден или за изискани луксозни дейности.Всеки ден отивам у дома, посещавайте сватба, танци, булки.Слагали го навсякъде, тя ще изглежда очарователно и побеждава вашето възхищение.Уникален подарък за близки, приятели, семейство и т.н. това Им харесва много.Имаме по-качествени и изискани аксесоари, като например пръстени.Вие можете да добавяте отметки на търговска марка BFGJH за гледане.

Опции за продукта

Свързани продукти